PLAČE PO 24 SATA! DAVIDOVOJ MAJCI OZBILJNO NARUŠENO ZDRAVLJE: Ide joj KRV IZ NOSA, povraća i ima visok pritisak!
Biljana se ne miri s tim da je njen sin u vezi s Anom Korać, Foto: Printscreen

NE MOŽE DA SE POMIRI

PLAČE PO 24 SATA! DAVIDOVOJ MAJCI OZBILJNO NARUŠENO ZDRAVLJE: Ide joj KRV IZ NOSA, povraća i ima visok pritisak!

Biljana i dalje ne prihvata realnost

Objavljeno:

Aleksandra Subotić pred povratak u Zadrugu koji će se navodno dogoditi u subotu, rekla je da Davidovoj majci Biljani nije dobro kada vidi sina sa novom devojkom, Anom Korać.

- Ženi nije dobro, pod stresom je i plače 24 sata. Narušeno joj zdravlje, pritisak joj je visok, povraća, ide joj krv iz nosa. On se odrekao svoje majke zbog one ženske stvari. Ženu koja mu je uvek pomagala je izdao, a predstavljao se kao neko kome je porodica sve na svetu. A sve nas je prodao da bi postao popularan u rijalitiju - rekla je Subotićeva.

foto: Printscreen Instagram

Ona je takođe otkrila šta bi rekla da je David moli da mu oprosti, da li bi se pomirila sa njim i kako će izdržati dok ih gleda kako se ljube pored nje.

foto: Printscreen Youtube

- Kada bi mi došao na prag i molio da mi se vrati, izbacila bih ga iz kuće i zalupila bi mu vrata. Ajde što je zgazio mene, nego i moje dete, bez trunke milosti i sažaljenja. Trudiću se da ga u rijalitiju ne vidim, da ga ignorišem, to mi je taktika. Neće mi biti prijatno, ali ne želim ga u svom životu. Svaki put kada je pomazi ili poljubi, pomisliću da je baš tako trebalo da bude. Neka joj ta beda i folirant, nemam ja za kim da patim - priznala je Aleksandra za Informer.

Bonus video

Matora i Sanja u akciji pod tušem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.