OGLASIO SE GASTOZ POSLE IZJAVE DA ULAZI U ZADRUGU: Pevač KIPTI OD LJUBOMORE! Poludeću ako mi se Luna ne javi!
Nenad Marinković Gastoz, Foto: Printscreen

šta će se desiti

OGLASIO SE GASTOZ POSLE IZJAVE DA ULAZI U ZADRUGU: Pevač KIPTI OD LJUBOMORE! Poludeću ako mi se Luna ne javi!

Marko je Luni zabranio da se druži da Gastozom nakon njenih izjava

Objavljeno:

Luna Đogani je pre par dana pričala da je sa Gastozom imala seskualne odnose, a on večeras ulazi u Belu kuću. Naime, on zajedno sa Jasnom Milenković Jami nastupa večeras na žurci u kući. Fanovi rijalitija Zadruga sa nestrpljenjem očekuju njegov nastup i žele da vide kako će se pozdraviti sa svojom bliskom drugaricom Lunom i njenim dečkom Markom Miljkovićem.

foto: Printscreen / Youtube

- Ulazimo večeras da ispromovišemo novu pesmu i da napravimo haos, biće ludnica, to mogu da obećam. Luni i Marku ću se najnormalnije javiti, bilo bi ljudski da se lepo pozdravimo. Ako Luna ne bude želela, jer joj je Marko zabranio da ima bilo kakav odnos sa mnom, poludeću. Luna i ja se ne znamo od juče, prošli smo mnogo lepih, a i ružnih stvari zajedno. Ako njena sreća i odnos zavisi od toga da li će se meni javiti ili ne, ne mora nikad da se javi. Želim joj svu sreću, jer smatram da je posle svega zaslužuje - kaže Gastoz.

foto: Printscreen

- Luna previše priča stvari koje generalno ne bi trebalo uopšte da iznosi. Kada se već nije ugrizla za jezik pa prećutala koliko smo bili intimni, trebalo je da iznese celu priču do kraja. Možda će time biti bolji odnos Marka i nje, ali mora da zna da je iskrenost noseći deo veze. Marko je znao i ranije, osećao je ako ništa drugo. Nije bilo potrebe da se priča na sva zvona, pred milionskim auditorijumom. To je već njena stvar, na kraju krajeva šta me briga, što se i mešam - objasnio je Nenad za Svet.

Podsetimo, Marko je Luni nakon njenog priznanja da je imala seks sa Gastozom, rekao da više neće moći da se druži i viđa sa njim. Naravno, dok je u vezi sa njim.

Bonus video

MAJA POSLE JEZIVOG NAPADA JELENE KRUNIĆ DRHTI OD STRAHA! Podbula od suza zbog batinanja, ne može da se dozove: Htela je i da je ujede! ŠOK!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.