ALEKSANDRA UPRAVO STIGLA U ŠIMANOVCE: Baš se naoštrila! Spremna je da URNIŠE BIVŠEG i njegovu devojku!
Foto: Printscreen / Instagram

ZADRUGA 2

ALEKSANDRA UPRAVO STIGLA U ŠIMANOVCE: Baš se naoštrila! Spremna je da URNIŠE BIVŠEG i njegovu devojku!

Prometno kao na železničkoj stanici...

Objavljeno:

Gužva je na vratima rijalitija "Zadruga 2". Jedni izlaze, drugi ulaze - vraćaju se, tačnije.

Miki Đuričić je tokom noći i ranog jutra dva puta izlazio iz rijalitija, a drugog puta se nije vratio i još uvek nije niti u kadru, niti se produkcija oglašava šta se s njim dešava.

foto: Printscreen

Pitanje je da li će čelnici "Zadruge" uspeti da ga vrate na imanje, a to će sigurno uraditi sa Aleksandrom Subotić. Ona je nedavno potvrdila da se vraća, kao i da je bila da potpiše ugovor, ali se nije znao tačan datum povratka.

foto: Printscreen

Baš u trenutku kada Miki izlazi, u Šimanovce je stigla Aleks. Ona je pre gotovo dva sata objavila snimak na Instagram storiju iz automobila blizu skretanja za Šimanovce. Kako je studio "Pinka" veoma blizu tog mesta, ona je sigurno već tamo. Šta mislite, možda se čak i videla sa Mikijem?

- Putujem za Beograd, TV "Pink" - kratko je napisala Subotićeva.

foto: Printscreen

Potom je Aleks na Instagramu objavila zvanično saopštenje - svojevrsni proglas u kom kaže da je ona rane iz prošlosti obrisala.

- Od danas bih volela da se sve grupe koje su i dalje neodlučne i da ko prodžava mene - da podržava samo mene. Ne želim ni slike, ni tugaljive klipove, prošlost je prošlost. Ja sam nastavila dalje, sve na "delete" (brisanje) - dopisala je Aleksandra, a nama ostaje da vidimo da li će se baš danas vratiti u igru i to kada u Belu kuću stiže i Nenad Marinković Gastoz što je potvrdila i sama produkcija.

foto: Printscreen

Subotićeva je uskoro i otkrila razlog posete Šimanovcima. Bilo je to završavanje papira koji su ovoga puta, kako ona navodi dok produkcija ćuti - potpisani.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.