NAPUSTILI RIJALITI, A SADA PROLAZE KROZ AGONIJU: Elvina i Izabelu izbacili iz kuće u Sarajevu! Evo gde se nalaze!
Elvin Kadrić Kadra sinoć je napustio "Parove", a za njim je krenula i njegova devojka Izabela Alijkoski, Foto: Printscreen

drama

NAPUSTILI RIJALITI, A SADA PROLAZE KROZ AGONIJU: Elvina i Izabelu izbacili iz kuće u Sarajevu! Evo gde se nalaze!

Neki čanovi Kadrine porodice ne prihvataju Izabelu za snajku

Objavljeno:

Elvin Kadrić Kadra sinoć je napustio "Parove", a za njim je krenula i njegova devojka Izabela Alijkoski.

Oni se trenutno nalaze u Sarajevu, gde ih je ugostila Elvinova baka Safeta koja ih je dočekala u svojoj kući.

Najveći problem je nastao kada su njih dvoje otišli kod Kadrine nane Šahe koja se nimalo nije složila sa Elvinovim izborom devojke.

foto: Printcsreen

- Poznato je da se Safeta i ja često sukobimo. Za razliku od nje, ja ne podržavam Izabelu. Ne volim osobe koje podilaze! Meni se ne sviđa Izabelino ponašanje, što naskače na Elvina! Nikad se ne zna, možda ću vremenom promeniti mišljenje - rekla je Šaha.

No, niko nije znao šta je prava istina! Elvin i Izabela su izbačeni iz njene kuće zbog bizarnog razloga. Naime, Kadrina nana ne može da se pomiri sa tim da je on sa Izabelom. Kako on upravo važi za kulturnog momka, njoj je bilo neverovatno da može da bude sa nekim u vezi ko se skidao i vodio ljubav pred kamerama.

- Svi su srećni što su Elvin i Izabela došli u Sarajevo, no kada su otišli kod nane Šahe nastao je problem. Ona nije bila naročito gostoljubljiva prema njima, te im je rekla da ne može da ih primi u kući - rekla je Šahina komšinica za Alo.

- Elvin nije mogao da veruje šta se dešava i rekao je da želi da razgovara sa njom i vidi u čemu je problem. Ona je rekla da Izabelu očima ne može da gleda i da joj se maknu sa kućnog praga. E tada je Kadra krenuo da pušta suze, koje su išle jedna za drugom. Izabela je takođe bila vidno potresena, ali u tom trenutku ništa nije rekla. Samo je spustila glavu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.