MILJANA ULAZI U PAROVE DA PROVOCIRA MARINKOVIĆA: Ivan SPREMAN NA SVE kada je reč o Kulićevoj, ovo će PRVO da uradi!
Ivan zna kako će reagovati ako Miljana uđe u Parove, Foto: Damir Dervišagić

parovi

MILJANA ULAZI U PAROVE DA PROVOCIRA MARINKOVIĆA: Ivan SPREMAN NA SVE kada je reč o Kulićevoj, ovo će PRVO da uradi!

Bivši muž Goce Tržan u potpunosti je siguran da bi Miljana na sve načine pokušavala da pridobije njegovu pažnju ako uđe u vilu

Objavljeno:

Ivan Marinković svestan je mogućnosti da ponovo na vratima vile Parova vidi bivšu ljubav, zajedno sa sinom Željkom. On već zna i kako će reagovati ukoliko se to dogodi. Šta više, u potpunosti je siguran da bi Miljana na sve načine pokušavala da ponovo pridobije njegovu pažnju.

- Ja gledam svoju priču. Ona bi verovatno, znajući Miljanu, pokušala da pridobije moju pažnju - počeo je Ivan, napominjući da Kulićevu smatra jednom od osoba iz kojih samo rečima može da izazove burnu reakciju.

foto: Printscreen

- Miljana bi došla zbog mene, a ne zbog bilo čega drugog. Miljana je sklona tome da pokušava da isprovocira sve. Ja sam bio taj koji je uspeo i pre trudnoće i posle trudnoće da je malo primiri. Ja ovde imam svoju priču i dovoljno sam siguran u sebe da ne bi mogla da me poremeti. Možda bih u tom trenutku razmišljao samo kako će Jelena da reaguje, ali dovoljno sam siguran i u Jelenu. Sve je ona do sada čula... a naša ljubav samo cveta - konstatovao je on nonšalantno.

Međutim, kada je reč o sinu Željku, očigledno je da ga neka emocija pomera, ali da još uvek nije osvestio o čemu se radi. Ivan sa bebom i nije proveo mnogo vreme, ali svakako želi da bude tu za njega, kao otac, dok ne bude stasao u mladića koji razume situaciju u kojoj se nalazi. Sa Miljanom, pak, nikakvu vezu nema u planu.

foto: Printscreen Youtube

- Ne znam. Ja nemam neke prevelike osećaje osim onih koje samo ja znam a ne mogu ni da ih prepričam. Ljudi to dožive samo nekoliko puta u životu. To je jako specifična situacija, ne mogu da pričam o tome... zbog svega što se desilo i u toku rijalitija i nakon rijalitija i do sada... što je ona tamo, a ja sam ovde. Sa Marijom (Miljaninom majkom) što sam se video ovde u rijalitiju i taj put u bolnici kad sam ja bio nakon porođaja. Video sam da ona može da bude jedna normalna žena, majka i baka. Bez kamera. Da niko ne može da prepriča šta je bilo... A šta reći o Miljani, a da neko ne zna?! Miljana je na svoj način lujka. Mislio sam da će nju to dete da promeni. Ali kako čujem, ništa nije promenilo... - pričao je Ivan, takođe siguran da se ni to neće promeniti dok Miljana malo ne sazri.

foto: Printscreen

- Ne znam kad će to biti u njenom slučaju - izjavio je on za Alo.rs.

- Želim sa Jelenom da ostvarim porodicu i da ponovo budem srećan, mislim da to zaslužujem - zaključio je Marinković, koji ne krije koliko voli Jelenu i koliko ga raduje što mu je ta ljubav uzvraćena.

Bonus video

JELENA KRUNIĆ MOMENTALNO IZVEDENA IZ RIJALITIJA! Oplavila Maju pa diskvalifikovana: Izađi odmah NAPOLJE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.