KAD VIDIM LUNU U TUŠ KABINI MENJAM KANAL! Nakon što je Marija rekla Luni da je otac ne podržava, OGLASIO se i GAGI!
Gagi Đogani nema ništa protiv ćerkine intime, samo ne može da gleda, Foto: Damir Dervišagić

padne mu mrak na oči!

KAD VIDIM LUNU U TUŠ KABINI MENJAM KANAL! Nakon što je Marija rekla Luni da je otac ne podržava, OGLASIO se i GAGI!

Đogani prokomentarisao ćerkin se*s sa Markom

Objavljeno: 09:36h

Marija Kulić čim se vratila u "Zadrugu" unela je pometnju, a nakon što je Luni saopštila kako njen otac nije na njenoj strani i ne podržava njenu vezu sa Markom, Gagi Đogani se oglasio.

U dosta situacija sam primetio da joj zavide, ali ne smeju da udare direktno na nju - prokomentarisao je Gagi Đogani i nastavio:

Ona je ušla unutra i odmah unela nemire Luni! Marija joj je rekla da ona to tako misli, zbog toga što Luni nije stigla moja čestitka za rođendan. Niti se Marija čula sa mnom, niti videla. Mislim da je htela samo da unese nemire Luni i to je to, to joj je bio cilj", izjavio je Gagi.

Gagi Đogani je od onih roditelja koji se ne mešaju deci u vezu
Gagi Đogani je od onih roditelja koji se ne mešaju deci u vezufoto: preentscreen instagram

Verovatno želi da se igra u rijalitiju. Generalno mislim da Marija ne voli Lunu, ne znam iz kojih razloga, kao i Miljana, takođe. Ne vole je! Kad god je Luna pobeđivala u nekim igrama i Zadrugovizijama, uvek su se bunile. Tu se vidi sujeta, ljubomora... U dosta situacija sam primetio da joj zavide, ali ne smeju da udare direktno na nju, pa udaraju na Marka," tvrdi Lunin otac, koji naglašava da se neće mešati u ćerkinu vezu, ali da ne smatra da su oni jedno za drugo.

Đogani smatra da Marija Kulić voli da igra igre
Đogani smatra da Marija Kulić voli da igra igrefoto: Printscreen Youtube

Ona je zaljubljena u njega, oni se vole, to je očigledno i neosporno. Ja ne bih voleo da unesrećim svoju Lunu, da ja sad to ne podržavam, ali generalno, ona i Marko su mi ok u rijalitiju. Ništa mi ne smeta, iako smatram da su oni dva sveta. To je moje mišljenje. Nekako mi se ne uklapaju. To ne znači da se neće kasnije sve srediti. Ali, generalno, mislim da Marko utiče dobro na nju po pitanju njenih nekih bubica, dobro sve to ide. Ja nijednog momenta nisam rekao da ja ne želim da Luna bude sa Markom, da sam protiv te veze. Ja sam protivnik mešanja roditelja u veze, kao što Marija Kulić radi. Mi to ne želimo da radimo. Ja, kao otac, nikada se neću mešati u Luninu vezu. Treba podržati ljubav", zaključio je Gagi.

Otac prebacuje kanal kad Luna i Marko stupe u akciju
Otac prebacuje kanal kad Luna i Marko stupe u akcijufoto: Printscreen

Osim toga, prokomentarisao je i to što njegova ćerka redovno ima seks sa Markom u tuš kabini, ali te momente, kako kaže, izbegava da gleda.

Meni generalno ne smeta to što oni rade u Zadruzi, to što imaju seks. Nek' imaju se*s! Ipak, ja čim vidim da su oni u tuš kabini, promenim kanal. Ne želim da gledam svoje dete u takvim situacijama", iskren je bio denser.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.