KOPAJU IM JAMU: Nagazna mina za par o kom bruji cela Srbija! ONO ŠTO PAKUJU MILOJKU moglo bi da bude KOBNO ZA OBOJE
Milojko Božić i Milijana Bogdanović, Foto: Printscreen

NAMEŠTALJKA

KOPAJU IM JAMU: Nagazna mina za par o kom bruji cela Srbija! ONO ŠTO PAKUJU MILOJKU moglo bi da bude KOBNO ZA OBOJE

S obzirom na to da Milijana stalno ističe koliko je ljubomorna, organizatori rijalitija su odlučili da zaigraju na tu kartu.

Objavljeno:

Posle ovoga će se znati koliko je zapravo čvrsta i iskrena ljubav 74 - godišnjeg Milojka Božića i njegove izabranice Milijane Bogdanović (21). Ako njih dvoje uđu u rijaliti Parovi , a tome su po svemu sudeći sve bliže, organizatori će Milojka staviti pred teško iskušenje, jer je već spremna veoma atraktivna mlada pevačica, koja će pokušati da osvoji njegovo srce i odvoji ga od Milijane.

S obzirom na to da Milijana stalno ističe koliko je ljubomorna, kako pišu mediji, organizatori rijalitija su odlučili da zaigraju na tu kartu.

foto: Printscreen / Youtube

- Milojko i Milijana ne kriju koliko bi voleli da se okušaju u rijalitiju. Ipak, možda i ne znaju da će morati da se suoče sa mnogobrojnim iskušenjima. Najveće će svakako biti kad gotovo u isto vreme u rijaliti uđe mlada i atraktivna pevačica koja će pokušati da osvoji Milojka. Pošto je Milijana sama priznala da je sklona ljubomornim scenama, i to nimalo naivnim, jasno je da će biti svačega - otkriva izvor jednog lista.

foto: Printscreen

Biće, naravno, pokušaja da se neko nametne i Milijani, pošto u Parovima ima dosta momaka atraktivnog izgleda. Problem će im, međutim, biti u tome što ona ne krija da voli starije mušakrce i da je sa takvima do sada isključivo bila u vezi. Za sve, ipak, postoji prvi put.

Miljana je, inače, govoreći o svojoj i Milojkovoj vezi, rekla da mrzi svaku devojku koja baci oko na njenog dragog, jer bi sve, kako kaže, želel da ga ukradu. Otkrila je i da je razlog njihovih sukoba, upravo to što se mlade devojke lepe za njega, a pogotovo sada kad je postao javna ličnost.

foto: Printscreen

- Da, jako sam ljubomorna, mada mi Mikan ne daje povoda. Ali povod daju neke osobe koje nisu baš srećne što smo nas dvoje zajedno, jer bi verovatno one htele da budu s njim - poručuje Milijana.

S druge strane, osim finansijskog momenta, osim finansijskog momenta, njih dvoje su se odlučili za rijaliti i da bi ona promovisala svoj talenat za razne stvari, za koji su uvereni da ga ima.

- Ona ne zna, baš da peva, mada to mnogo voli. Ipak, sve može da se nauči. Mada ja bih više voleo da moja Milijana bude foto - model - kaže Milojko.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.