STANIJA POTKAČILA LUNU: Ne znaš da se ponašaš! Fali ti vaspitanja, tvoja bivša drugarica Anastasija je za tebe DAMA
Stanija Dobrojević ne bira reči kada ospe paljbu po Đoganijevoj, Foto: Printscreen Youtube

nimalo joj se ne dopada

STANIJA POTKAČILA LUNU: Ne znaš da se ponašaš! Fali ti vaspitanja, tvoja bivša drugarica Anastasija je za tebe DAMA

Dobrojevićeva ne propušta priliku da nakrpi bogerku

Objavljeno:

Stanija Dobrojević koristi svaku priliku da udari na Lunu Đogani, a ovog puta iznela je mišljenje o blogerki i njenoj vezi sa Markom Miljkovićem.

U razgovoru sa Milanom Miloševićem, jasno je stavila do znanja da joj se Lunino ponašanje ni najmanje ne dopada.

Lunino ponašanje sa Markom predmet kritike
Lunino ponašanje sa Markom predmet kritikefoto: Printscreen

Ok, desi se afera, da ti veza ne uspe. Ali sad baš da si imala samo, ono, trening, se*s, i te izjave... Ne mora sve to tako transparentno. Uglavnom, moj komentar je bio - neću reći dobronameran - ali smatram da bi joj tako rekli i njeni najrođeniji. Neka malo povuče ručnu na ponašanje", obrazložila je Stanija.

Da bi odgovorila na pitanje "da li je Luna dobar ili loš primer", Stanija je napravila poređenje i pomenula učesnicu prve sezone "Zadruge" Teodoru Džehverović, kao i Luninu nekadašnju prijateljicu Anastasiju Ražnatović sa kojom je bila nerazdvojna, a sa kojom već godinama ne razgovara.

Teodora iz prethodne sezone je imala ljubavnu vezu i možda su imali odnose, ali to se radilo da ne mora da bude vulgarno, prosto, da se objašnjavaju poze. Ili njena bivša prijateljica Anastasija Ražnatović koja je dama. Ume da se ponaša", rekla je Stanija, pa dodala kako Luna "ima potencijala, ali joj fali malo ponašanja i vaspitanja".

A o svojoj bivšoj drugarici Anastasiji je Luna u prošloj sezoni ovako govorila:

Ona je bila prelep deo mog života, bila mi je podrška i nešto jako bitno u životu. Završilo se nažalost. Ona zna da ja želim njoj i njenoj porodici svu sreću ovoga sveta", izjavila je Luna u prvoj sezoni Zadruge za svoju bivšu prijateljicu Anastasiju.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.