KONAČNO OTKRIVENO KARAĐORĐEVO LJUBAVNO PISMO: Ove JEZIVE stihove je posvetio Dorotei!
Dorotea Jovanović i Karađorđe Subotić često rijalitijem šetaju zajedno, Foto: Printscreen

zadruga 2

KONAČNO OTKRIVENO KARAĐORĐEVO LJUBAVNO PISMO: Ove JEZIVE stihove je posvetio Dorotei!

Kada su Jovanovićevu povezivali sa njim, reakcija nije bila blaga

Objavljeno:

Dorotea Jovanović i Karađorđe Subotić često rijalitijem šetaju zajedno. Kako bi se našalili na njihov račun, tokom radio emisije "Amnezija" Bora Santana i Bane Čolak pustili su im pesmu "Prava ljubav godine ne broji".

Međutim, da u svakoj šali ima pola istine - pismo koje je dospelo u posed čelnika rijalitija moglo bi biti dokaz. U njemu, Karađorđe je, kako se navodi, Dorotei poručio:

foto: Printscreen Youtube

"Živim život sinji, u sobi poput laži. Živim život sinji, a ne znam šta će da bude. Ova bol ima svoju visoku cenu, komad po komad rasipa dušu i daje je njemu. Produžavam i po stoti put se ranjavam, ne prestajem da se borim", - stojalo je u pismu, kako prenosi Pink.rs.

"Verni prijatelji, za utehu stiskate ruku i bezbroj lažnih dali joj bol i muku. I pobeda ima svoju žestoku cenu ali plaćam je pa nek ide na dušu njenu", zaključio je Subotić.

foto: Printscreen

Dorotea se na ovo još nije oglašavala, a nije poznato ni da je svesna za postojanje pisma, pa tako i njegovih emocija koje gaji prema njoj. Kada su je i povezivali sa njim, reakcija nije bila blaga.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.