KO BI REKAO?! MAJKA BIVŠE ZADRUGARKE JE POZNATA POLITIČARKA: Bila kandidatkinja za GRADONAČELNICU! (FOTO)
Olja Bajrami je ćerka poznate političarke, Foto: Printscreen/facebook

USPEŠNA ŽENA

KO BI REKAO?! MAJKA BIVŠE ZADRUGARKE JE POZNATA POLITIČARKA: Bila kandidatkinja za GRADONAČELNICU! (FOTO)

Domaća javnost upoznata je sa mnogobrojnim detaljima iz Oljine karijere, ali retko ko zna stvari o članovima njene porodice

Objavljeno:

Pevačicu Olju Bajrami publika je donedavno imala priliku da gleda u rijaliti programu Zadruga 2, a nakon što je izašla iz Bele kuće ona je počela vredno da radi na novim pesmama i albumu.

foto: Printscreen

Bivša zadrugarka u skorašnjem razgovoru za Pink.rs rekla je kako joj nedostaju cimeri iz Bele kuće, ali i da je u slobodno vreme najviše fokusirana na svoju porodicu. Domaća javnost upoznata je sa mnogobrojnim detaljima iz Oljine karijere, ali retko ko zna stvari o članovima njene porodice.

A post shared by isic nermina (@isicnermina) on

Naime, Oljina majka Nermina Isić godinama je uspešna poslovna žena u Bosni i Hercegovini, a osim toga ona se bavi i politikom i čak je bila kandidat za gradonačelnicu Doboja. Jednom prilikom kada je pričala o majci, Olja je istakla da je ona "žena zmaj" na koju je veoma ponosna zbog svega što ju je naučila u životu.

Bonus video

DAVID IZGOREO! PONOVO LIJE SUZE U RIJALITIJU, KAŽE DA MU BOMBE PUCAJU U STOMAKU: Posvađao se sa Anom, pa se odmah setio Subotićeve!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.