MILOJKA (74) I MILIJANU (21) CRKVA ODBIJA DA VENČA: Još jedan poznati par zadesila je NJIHOVA SUDBINA! (FOTO)
Milojko i Milijana su trenutno najpopularniji par u Srbiji, Foto: Printscreen

KRŠE PRAVILA

MILOJKA (74) I MILIJANU (21) CRKVA ODBIJA DA VENČA: Još jedan poznati par zadesila je NJIHOVA SUDBINA! (FOTO)

Njih dvoje trenutno razmatraju ulazak i u rijaliti

Objavljeno:

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) iz sela Pilatovići, o kojima već danima bruji Srbija, zakazali su venčanje 7. septembra ove godine, ali iako imaju veliku želju da svoju vezu ozvaniče i u crkvi to im crkva neće dozvoliti zbog velike razlike u godinama. Inače, oni nisu jedini poznati par koji se suočio sa ovom zabranom.

Naime, i naša poznata kreatorka Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi partner Veljko Kuzmančević nisu mogli da obave crkveno venčanje jer po kanonima SPC razlika među mladencima ne sme biti veća od 15 godina, a i mlada bi trebalo da ima manje od 60, dok Verica danas ima 71, a kada se udvala imala je 65.

foto: Damir Dervišagić

Prepreka je i to što dizajnerka iza sebe već ima jedan brak zaključen u crkvi. Da bi ostvarili svoju nameru, trebalo bi da zatraže i dobiju posebnu dozvolu nadležnog episkopa.

Da imaju problema potvrdio je u izjavi za magazin Stori tada i sam Veljko Kuzmančević.

foto: Printscreen

- Crkveno venčanje je čin koji će se dogoditi pred bogom i uz blagoslov našeg sveštenika, bez obzira na to što se spekuliše da li je moguće ili ne.

A između Milijane Bogdanović i Milojka Božić koji, inače, vole da svoju ljubav promovišu i na Instagramu, je 53 godine. Njih dvoje trenutno razmatraju ulazak i u rijaliti, te ćemo ih možda gledati u Parovima ili u Zadruzi. I Milojko, poput Verice iza sebe ima bračnu zajednicnu, naime, kako je rekao, dva puta je bio u braku.

Bonus video

LUNA USTALA I JAVNO REKLA DA JE IMALA ODNOS SA GASTOZOM: Marku je KRIVO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.