BILA SAM SPREMNA DA SE ODREKNEM PORODICE ZBOG NJEGA: Marijana iznela detalje RASKIDA, zbog ovog je STAVILA TAČKU!
Marijana Marković, Foto: Printscreen

parovi

BILA SAM SPREMNA DA SE ODREKNEM PORODICE ZBOG NJEGA: Marijana iznela detalje RASKIDA, zbog ovog je STAVILA TAČKU!

Nijedan muškarac me nije uvredio u tolikoj meri kao Mili

Objavljeno:

Marijana Marković jedva je zadržala suze kada je progovorila o Milutinu Radosavljeviću Miliju i vezi koju je nedavno raskinula. Kako kaže, bila je sigurna da ih čeka lepa zajednička budućnost, da je on pravi muškarac za nju, zbog kojeg je bila spremna i svoje porodice da se odrekne.

Ovoj ljubavi, tvrdi, neće više davati nijednu šansu.

- Roditeljski sastanak je bio kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu, a pored toga ključni deo je bio u nedelju kada se on poljubio sa Meom Bond. Zbog tog njegovog postupka, ja sam ostala povređena. Nijedan muškarac me nije uvredio u tolikoj meri kao Mili. Sa njim sam planirala budućnost, dom, lep život. Mislila sam da je Mili onaj pravi. On mi je zaboo nož u srce, koje se raspada na hiljadu komada. Više nikada mu neću pružiti šansu. Da se nije poljubio sa Meom, možda bi se on i ja pomirili, ali svojim postupkom je doprineo tome da mi se zgadi. Svaki put kad ga ugledam vidim sliku u očima kako se Mea i Mili ljube - govorila je Marijana.

foto: Printscreen

Kada je videla poljubac bivših ljubavnika nimalo joj nije bilo svejedno.

- Prvo su se poljubili u dnevnoj sobi, ja to nisam dobro videla. Kada sam ih videla na monitoru, htela sam da uđem i da ih izvređam maksimalno. On je kriv. Prolazile su mi raznorazne scene, ali nisam htela da se ponižavam - iskrena je bila ona, pa je ujedno i potvrdila da bi veza odavno bila gotova da je slušala savete svoje okoline, kako privatno tako i one iz rijalitija.

- Da sam slušala druge ljude on i ja ne bi završili zajedno. Istina je bila i da sam se krila i nisam javljala na pozive od svog brata, mada na kraju je i on prihvatio tu vezu. Bila sam spremna i porodice da se odreknem - zaključila je ona.

Bonus video

ODBAČENI SE VRAĆAJU U KUĆU: Na kopno su prvo stigle Luna i Ana a dočekali su ih David i Marko!

(Espreso.co.rs / Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.