EVO GA OVAJ MATORI PEDOFIL: Eri ovo dobacuju na ulici, ali njega BAŠ ZABOLE! Sad bi Milojku DA SKINE Milijanu!
Eri se dopada Milojkova mlađana devojka, Foto: Printscreen, Sonja Spasić

NOVI LJUBAVNI TROUGAO?

EVO GA OVAJ MATORI PEDOFIL: Eri ovo dobacuju na ulici, ali njega BAŠ ZABOLE! Sad bi Milojku DA SKINE Milijanu!

Milojko i Milijana danas su ušli u vilu Parova da popiju jutarnju kaficu s učesnicima ovog rijalitija

Objavljeno: 14:52h

Najpopularniji srpski par nekoliko dana unazad su Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21). Njihova ljubav podigla je veliku prašinu u javnosti, a posebno su na sebe privukli pažnju kad su izjavili da žele da uđu u Parove.

Oni su danas gostovali u jutarnjem programu na TV Happy, kada se u emisiju uključio pevač Era Ojdanić, koji ih je javno podržao.

foto: Printscreen

Mlada Milijana izjavila je da joj je Era veoma simpatičan i da ga prati na Instagramu, a pošto je Ojdanić poznat kao veliki zavodnik koji voli mlade devojke, pozvali smo ga da nam kaže da li je ona njegov tip i šta misli o ovoj vezi koja je toliko uzburkala javnost, a pevač je samo za Espreso otkrio svoje viđenje ove situacije.

- Ona je totalno moj tip devojke. Baš je moj tip devojke. Ja imam sličnu njoj, ali je malo starija od nje. Ima 28 godina. Isto je onako vitka i ljubazna - rekao je na početku razgovora Era za portal Espreso, pa nastavio:

foto: Sonja Spasić

- Mnogi kažu da je ova veza komercijalna, da je medijska itd. Ja ne bih rekao jer sam čovek sa debelim iskustvom iz takvih nekih veza kao što su oni. Vidi se odmah da je on stari mačor. Kad sam odlazio u hotel Jugoslavija, ja se njega sećam odatle na ruletu. On je ekstra lik, a nije ni glup ni naivan.

- Mene iznenađuje cela Srbija što se šokirala zbog njihove razlike u godinama. Ljubav nema granice, shvatite to jednom, ljudi. Ljubav nema granice, naravno, ako je uzajamna. U ovom slučaju, čini mi se, koliko ja pratim i razumem se u takve ljubavne šeme da je ovo iskreno i sa jedne i sa druge strane. Njemu to odgovara – mlada devojka, takoreći odrasla pored njega i mislim da je blizina učinila svoje i po meni je to potpuno okej. Ja ih podržavam, jer vidim da se ona iskreno brani, što mnogo govori, jer nju njena generacija i nešto stariji od nje apsolutno nikad nisu interesovali. Ona je odrasla pored njega, sa njegovom pažnjom koju joj je posvećivao, sa njegovom žvakom.

foto: Printscreen / Instagram

- Ja sad izbegavam da se pojavim sa mladom devojkom negde u nekom ekstra klubu ili kafiću jer svi kažu: "Vidi onog matorog pedofila". Kakav pedofil, čoveče? Jel je punoletna? Jeste. Jel ona odlučuje s kim pije kafu, s kim vodi ljubav, s kim hoće da se druži? Alo bre, neki ljubavni advokat njoj apsolutno nije potreban - zaključio je Era za naš portal.

Podsetimo, Milojko i Milijana danas su ušli u vilu Parova da popiju jutarnju kaficu s učesnicima ovog rijalitija, te će nakon toga odlučiti da li će im se trajno pridružiti. Ako Era odluči da uđe za njima, Milojko će dobiti ozbiljnu konkurenciju.

Bonus video

ŽURKA: Edin Džeko slavio rođendan uz trbušne plesačice

(Espreso.co.rs/ Lidija Stoisavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.