UBIĆU I TEBE I MILOJKA: Milijanin otac PRETI SMRĆU njoj i njenom 53 godine starijem vereniku! PRIJAVILA GA POLICIJI
Milojko Božić i Milijana Bogdanović, Foto: Printscreen

PORODIČNA SAGA

UBIĆU I TEBE I MILOJKA: Milijanin otac PRETI SMRĆU njoj i njenom 53 godine starijem vereniku! PRIJAVILA GA POLICIJI

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) kažu da nisu očekivali da će njihova veza izazvati toliku pažnju

Objavljeno:

O kontroverznom paru Milojku Božiću (74) i Milijani Bogdanović (21) iz Pilatovića kraj Požege bruji cela Srbija! Njihova ljubavna priča izazvala je veliku pažnju javnosti, a kod nekih, pa i Milijaninog oca Zorana - bes! Zoran je toliko povređen i razočaran da je njoj i Milojku pripretio i smrću, a spreman je da se ćerke odrekne javno!

Nakon što su u medijima obelodanili da planiraju svadbu, decu i ulazak u rijaliti, Zoranu je pao mrak na oči. Milijana i Milojko još uvek nisu ušli u rijaliti, a život im je već postao pravi rijaliti-program. Milijana je rešila da rođenog oca prijavi policiji, nakon čega mu je izrečena privremena mera zabrane prilaska od 30 dana, što nam je potvrdila i Milijana.

foto: Facebook

- Zamolila sam ga da mi se ne obraća i ne prilazi. Prijavila sam ga i izrečena mu je ta kazna - rekla je Milijana i dodala da ju je otac pozvao i započeo raspravu, zbog čega je ona spustila slušalicu.

- Ne mogu da kažem da je ranije podržavao ovu vezu, ali nije imao ništa ni protiv. Ne vređa me njegovo mišljenje. Mislim da je on više kivan na ljude koji negativno komentarišu sve ovo - ispričala je Milijana i dodala da joj nije lako, ali da to neće uticati na njen odnos s Milojkom.

Milijana se na ponašanje svog oca požalila babi Dani Bogdanović:

- Navodno joj otac rekao: "Ubiću vas oboje, i tebe i Milojka", pa ga je ona prijavila policiji, a Milijana mi je rekla da je tražila da joj ne uhapse oca, već samo da ga upozore.

foto: Printscreen/ Prva TV

Milijanina baba Dana je na početku razgovora za Kurir rekla da ne zna što se svi čude toj vezi, ali je, nakon što nam je skuvala kafu, promenila priču i počela da plače. Unuci je poručila da će je oterati u grob:

- Ne prestajem da mislim o njoj, nije trebalo to da uradi. Milojko je dobar čovek i voli je, ali je sve to ružno, može deda da joj bude. Ona meni stalno priča da ga voli. Ne smem ništa da joj kažem zato što je rekla: "Tata, mama, baba, ako mi budete branili da budem s Milojkom, ja ću se ubiti!" Bolje nek bude i s njim nego da bude mrtva.

Jecajući, govori nam da ih je veoma povredilo to što je Milijana sve to ispričala medijima i tako obrukala porodicu. Baka Dana kaže da druga unuka tri dana plače i ne izlazi iz kuće, kao i da je svi zadirkuju.

Milijanina majka Slađana Bogdanović juče nije bila raspoložena za razgovor, ali ono što nam je rekla izazvalo je veliki šok.

- Sve mi se više smučilo zbog te priče. Muž je rekao da će zbog svega da se javno odrekne ćerke! - poručila je Slađana.

foto: Printscreen

Brojke

7. septembar datum za kada je zakazano venčanje 53 godine Milojko je stariji od Milijane 5 meseci ovaj par živi zajedno

Zoran Bogdanović Više ne postojim!

Milijanin otac Zoran rešio je prvi put javno da se oglasi, a za Kurir je rekao da on više ne postoji i da je strašno kroz šta prolaze.

- Milijana laže da je supruga i ja podržavamo. Ko to normalan može da podrži? Neću da pričam ništa o njoj! Samo napišite da otac više ne postoji! - poručio je Zoran.

Ne mogu jedno bez drugoga Milijana me vratila u život

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) kažu da nisu očekivali da će njihova veza izazvati toliku pažnju. Kako su dodali, još uvek nisu doneli odluku o ulasku u rijaliti, ali uslov za ulazak je da oboje budu učesnici. Svadbu su zakazali za 7. septembar, a uveliko rade i na prinovi.

- Ne možemo jedno bez drugoga. Milijana je jako ljubomorna, ona bi za mene ubila. Kad sam bio u bolnici, dolazila mi je u posetu tri puta dnevno, čuvala me. Bila je uz mene i nakon izlaska iz bolnice. Pomogla mi je da se oporavim, vratila me u život, ali i podmladila - kaže za Kurir Milojko, koji ima troje dece. Milijana odbacuje navode pojedinaca da je s Milojkom zbog para i kaže da je to zbog ljubavi, kao i da su se njoj oduvek dopadali stariji muškarci.

- Ne znam kako bih preživeo da se desi razlaz između nas - završava Milojko.

Bonus video

ŽESTOKA SVAĐA MIKIJA SUZANE I NADEŽDE!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.