MARKO MILJKOVIĆ NE VOLI LUNU: Otkriveno šta se krije iza broja 13, datuma kada je počela njihova veza!
On se ne sekira preterano što mu svi komentarišu vezu, Foto: Printcreen

Sada je sve jasno

MARKO MILJKOVIĆ NE VOLI LUNU: Otkriveno šta se krije iza broja 13, datuma kada je počela njihova veza!

Zorica i Ljuba su jutros uz jutarnju kaficu polemisale o Markovom i Luninom odnosu

Objavljeno:

Veza Lune Đogani i Marka Miljkovića intrigira javnost, ali i njihove cimere, ukućane Zadruge, jer non stop komentarišu. Naime, njima nije jasan datum kad je počela njihova veza, ali i generalno da li je to prava ljubav ili se prave zarad glasova.

Zorica Marković i Ljuba Pantović su danas komentarisali njihov odnos, te su otkrili manje poznate detalje o samom početku njihove veze u Beloj kući.

- Neću da mi niko mozak vređa, jer sam sto posto u pravu! - rekla je Zorica.

foto: Printscreen / Youtube, Zadruga

- Činjenica je da sam ja ustala davno i rekla da je meni sumnjivo planiranje datuma za bilo kakav početak. To mi para uši! Ja ću da uđem u vezu 13. januara. Ali, sve je bilo vezano za Lunu. Ja vidim da je njima lepo, ali datum... - rekla je Ljuba.

- Ja sam to obrazložila. Njih dvoje sede kod izloga i oni šapuću na uvo i komentarišu kao da su se poljubili, a nisu. Zakačio se za Sašku, pa za Jelenu, pa za Miljanu, da bi izgurao do kraja. Dečko u prvoj sezoni ništa nije pružio. On jeste tako miran, neće da učestvuje u svačemu, neće da se komentariše - prokomentarisala je Zorica.

foto: Printscreen / Youtube, Zadruga

Ono što je Pantovićku zaprepastilo je samo jedna Lunina rečenica koja će sve ostaviti bez teksta, a onda se Zorica ponovo osvrnula na datum koji je on pominjao pre nego što je započeo vezu sa Đoganijevom.

- Ona je tad ustala i rekla da u rijalitiju služi sa je*anje. I on je ćutao kad sam ja to spomenula, jer zna da je to tako! - tvrdila je Ljuba.

foto: Printscreen

- Ušli smo ovde, čim je Maja ušla bio je sa njom, pa sa Doroteom, pa sa Marijanom. On je najavljivao 13. januar, sto puta je rekao da nije sazrela ta njihova situacija. Ona je puna sebe misleći da je zvezda. Ponaša se sad kao Kija, kopira je. To je opravdano ipak, ostale su joj traume - rekla je Zorica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.