ŽELJKO MITROVIĆ OPRAŠTA MILJANI KULIĆ BEG IZ ZADRUGE? Vlasnik televizije otkrio da li se POBEGULJA vraća u rijaliti
I dalje se razmatra Miljanin status na TV Pink, Foto: Printscreen Youtube

JOŠ JEDNA ŠANSA?

ŽELJKO MITROVIĆ OPRAŠTA MILJANI KULIĆ BEG IZ ZADRUGE? Vlasnik televizije otkrio da li se POBEGULJA vraća u rijaliti

Mitrović je prokomentarisao i to kako reaguje na učesnike kojima je pružena prilika da postanu poznati, a oni mu na sve moguće načine zabadaju nož u leđa time što beže iz rijalitija

Objavljeno:

Vlasnik TV Pink, Željko Mitrović, otkrio je da ćemo uskoro na ružičastoj televiziji moći da gledamo nove emisije, za koje je odvojio budžet od preko 11 miliona evra.

A nova programska šema donosi manje rijaliti programa, tačnije - emisije će biti emitovane samo pre podne i kasno uveče, a između ćemo gledati nove emisije, te je Mitrović objasnio da li to možda znači da je došao kraj rijaliti eri.

foto: Pink International

- Naprotiv, rijaliti je na svom istorijskom maksimumu. Mislim da je ovo najbolja sezona rijalitija do sada. Zadruga ima najveći rejting, a po istraživanjima najveći broj mlade, urbane publike prati ovu sezonu. Rijaliti se emituje po deset sati dnevno i tu bude uvek jedna ista publika, a sa novom šemom ćemo povećati broj gledalaca i program će biti raznovrsniji - ispričao je direktor.

Mitrović je prokomentarisao i to kako reaguje na učesnike kojima je pružena prilika da postanu poznati, a oni mu na sve moguće načine zabadaju nož u leđa time što beže iz rijalitija, lome inventar...

foto: Pritnscreen

- Neko to razume kao priliku, a neko kao kaznu. Na primer, meni bi bila kazna da me neko tamo zatvori, ja bih se osećao kao u zatvoru. Nekad je čovek svestan onoga što potpisuje i u šta ulazi, a nekada nije. Sve zavisi od stepena zrelosti i godina. Ne mogu se mnogo ljutiti na ljude koji posle sedam meseci puknu, posebno ako su to mladi ljudi koji ne znaju u šta se upuštaju. Njima sam oprostio, drugima nisam - rekao je Željko, a zatim otkrio šta će biti sa Miljanom Kulić.

- Nisam neko ko bi mogao da daje te procene, ali mislim da je možete očekivati u Zadruzi 3.

Bonus video

OTKRIVENA TAJNA VISOKE STOLICE U RIJALITI TUŠU! Luna bez srama pokazala šta joj Marko radi: Ubada pravo u centar! Tako ANA I DAVID IMAJU SEKS!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.