NE VOLIM TE, NE RAZUMEMO SE: Ana i David razgovarali nakon svađe, a onda joj on rekao PRAVU ISTINU
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

NE VOLIM TE, NE RAZUMEMO SE: Ana i David razgovarali nakon svađe, a onda joj on rekao PRAVU ISTINU

Rekli su sve šta im je na duši...

Objavljeno:

U rijaliti programu "Zadruga 2" ove večeri organizovana je žurka, kao što je to slučaj i svakog utorka. Međutim, u provodu ne uživaju svi zadrugari, već samo odbačeni stanari sa rajskog ostrva koji su dobili nagradu u današnjoj igri, nakon što su zadrugari iz kuće varali tokom nadmetanja. Dok su čekali početak žurke, dogodila se svađa između Ane Korać i Davida Dragojevića. On je bio nervozan jer je njegov tim varao u zadatku, kao i zbog toga što je okarakterisan kao jedan od glavnih krivaca za to.

foto: Printscreen

David je svojoj devojci rekao i kako dozvoljava da joj drugi članovi odbačenih, sa kojima trenutno živi Koraćeva na ostrvu, pune glavu pričama o njemu. Tokom žurke Ana je odlučila da ode do doka, kako bi razgovarala sa Davidom, koji je tom prilikom sedeo na steni. - Ne volim te! - bio je ironičan David, a zatim je rekao Ani da ne može bez nje: Ti mi nedostaješ i problem je što mi samo ti nedostaješ i možeš samo ti da me povrediš! Tako mi nešto kažeš i to meni smeta! Kako sam ja varao? Ja nisam sujetan, volim da se igram! Ne možeš da me porediš sa nekim ljudima - govorio je Dragojević Ani.

foto: Printscreen

- Ja ništa loše nisam rekla za tebe! Ti si u mojoj glavi savršen! Ti mi nedostaješ! Ja neću da priča neko ružno o tebi. Stiglo je pismo da ste Marko i ti varali! Ti nemaš razloga da se ljutiš za neke stvari. Ne, ne, ne možeš da pričaš sa mnom. Ne razumemo se! Nemamo isto mišljenje - pričala je Ana Davidu sa doka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.