NE DOPADA JOJ SE VLADIMIROVO PONAŠANJE: Stanijina majka OPLELA po Tomoviću, a onda zamolila ćerku JEDNO!
Majka Stanije Dobrojević još uvek je pod utiskom proslave ćerkinog rođendana, Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić, Ana Paunković

oglasila se

NE DOPADA JOJ SE VLADIMIROVO PONAŠANJE: Stanijina majka OPLELA po Tomoviću, a onda zamolila ćerku JEDNO!

Iako je rekla da joj se neće mešati u odnose, kroz čestitku poručila joj je da se "mane ćorava posla", što je atraktivnu crnku veoma zbunilo

Objavljeno:

Majka Stanije Dobrojević još uvek je pod utiskom proslave ćerkinog rođendana, posebno zbog haosa koji je nastao zbog Vladimira Tomovića, starletinog bivšeg dečka. Iako je rekla da joj se neće mešati u odnose, kroz čestitku poručila joj je da se "mane ćorava posla", što je atraktivnu crnku veoma zbunilo.

foto: Printscreen Youtube

"Kćeri moja, želim ti zdravlje i sreću i da tvoj osmeh ne silazi sa tvog lica. Želim ti ljubav, da bude prava i jaka, da bude onakva kakvu je i zaslužuješ, jer pogrešan izbor može samo da te navede i odvede na pogrešan put. Zato te mama moli da staviš tačku na nešto što uopšte ne vredi. Želim da ti poručim da smo ponosni na tebe i da imaš našu podršku u tvojoj borbi, lavice", poručila je Staniji Slavica.

Tim povodom, oglasila se i objasnila šta to nikako nije mogla da prećuti.

"Još uvek sam pod utiskom od sinoć. Ne znam kako da vam objasnim, volela bih da me shvatite onako kako sam ja to želela, a sad da li ću uspeti ne znam, jer vidim da me mnogi nisu shvatili. Ja protiv tog momka nemam apsolutno ništa i nikad se svom detetu nisam mešala u ljubavne odnose, znači to je njen izbor i vreme pokaže da li je pravo ili nije. Međutim, meni se ne dopada njegovo ponašanje u spoljnom svetu, čini mi se da on pravi rijaliti napolju. To je meni zasmetalo i prosto zbunjivanje nje. - rekla je Slavica za Pink.rs

foto: Printscreen / Instagram

Ne možeš ti upravljati nekim u rijalitiju. Baš me zanima da li je neko upravljao njime dok je bio u rijalitiju. Ako si diskvalifikovan, ako hoćeš da je podržiš, podrži je! A ne da koristiš fanove i da uđe u rijaliti, ja imam osećaj da on ima veliku želju da uđe u rijaliti i to tako koristi, pravi tu pompu vezano za njegovo ime. E to sam mu jedino zamerila, mislim, 'ajde dečko smiri se, ako je stvarno voliš sačekaj da izađe pa joj kaži da je voliš. E to mi je zasmetalo, te je ostavlja, te je ne ostavlja, više ne znam i ne razumem šta želi.

Tako da te dve rečenice koje sam joj napisala, ne znam da li će me shvatiti, vidim da nije baš, rekla je da nije to u mom maniru zato što joj se ja ne mešam, ali ja sam joj rekla da stavi tačku. Prosto, ti si u rijalitiju, on je napolju, sačekaj da izađe pa ćeš videti šta i kako. Ne dopada mi se ni to što ona hoće da ga pozove, da popriča, nije to ona, to je neka druga Stanija. Htela sam da zakoči, da živi u tom rijalitiju nije lako, ali nemoj sada da joj još otežavamo glupostima spolja.

Ja protiv ljubavi i protiv tog momka nemam ništa, samo sam želela da stavi tačku, možda sam trebala da napišem da sačeka da izađe pa da reši sve, možda sam ostala nedorečena", izjavila je majka.

foto: Printscreen

Ćerku u problemima sa cimerima i te kako prati.

"Ja sam znala da će to biti tako, bilo je i ranije, ali zaštitili su me i ona i sin, prosto mi ne daju da ja to gledam. Jedino što saznam je preko portala i kad me ljudi informišu, čak i kad na televiziji krenu te svađe, ja isključim TV jer to me uznemirava i žao mi je. To su niski udarci... Nije joj lako i žao mi je... Ne znam kako da vam objasnim, neću da širim tu priču, već sam to i napisala, to smo doživeli i preživeli, da se te neke ružne reči ponavljaju, ali šta da radim", kaže Slavica.

Na samom kraju priznala je da se plaši kako će njena čestitka uticati na Staniju.

"Ne znam kako će da deluje sve to na nju, malo me i strah da je ne zbunim još više, i ja razmišljam da li je to trebalo da uradim ili ne, ali učinjeno je, prosto, shvatili ste me, neka sačeka kraj i neka reši to sve napolju", zaključila je zabrinuta majka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.