MOGLA JE DA BUDE TENISERKA, BILA JE TREĆA U SRBIJI, A OTAC JU JE UNIŠTIO: Tukao me je, držao me bez hrane i vode...
Napustila je vilu "Parova", a priča iz njene prošlosti je jeziva, Foto: Printscreen

učesnica "parova" žrtva zlostavljanja

MOGLA JE DA BUDE TENISERKA, BILA JE TREĆA U SRBIJI, A OTAC JU JE UNIŠTIO: Tukao me je, držao me bez hrane i vode...

Rijaliti zvezda za Espreso.co.rs priča kako je proživljavala pakao u detinjstvu

Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Ana Spasojević na svom profilu na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj se vide dve medalje.

Onim što je napisala u toj objavi skrenula je pažnju javnosti jer se iz ogorčenosti u njenim rečima da primetiti da ima loše porodične odnose i da vuče neke mračne tajne iz prošlosti.

foto: Printscreen Instagram

Kad se klošac od oca seti da ti posle deset godina vrati (pošalje) ostatak (ni pola od onoga što imam) uspeha iz detinjstva kome se lično on us*ao u život. Ne brinem se, onaj gore sve gleda i vraća, svaka moja suza će te duplo koštati", napisala je Ana na Instagramu.

Nakon ove objave, Ana je za Espreso.co.rs otkrila još jezivih detalja iz nesrećnog detinjstva i priznala zašto je ostala toliko ogorčena na svog oca.

Otac me je tukao, maltretirao me je, držao me je zaključanu u sobi i nije mi davao ni vodu ni hranu po dva dana", rekla je Ana za naš portal i dodala:

Zbog njega sam napustila i tenis, a bila sam treća u Srbiji tada. Maltletirao me je i tukao svaki put kada izgubim meč. A sada je u kući posle deset godina našao neke moje medalje i poslao mi je te medalje preko njegove majke. Ja sam mu rekla da uopšte to neću da primim. Ko zna kakve su vradžbine bacali po tome. Sada se setio posle deset godina da mi to pošalje. I to su samo neke medalje. Posle deset godina se setio, debilčina. Ubila bih ga golim rukama.

Ana Spasojević proživljavala pakao u detinjstvu
Ana Spasojević proživljavala pakao u detinjstvufoto: Privatna arhiva

Ana je otkrila da je njen otac ranije imao podršku svoje familije, ali da je u međuvremenu i njihovu podršku izgubio.

Od njega su svi digli ruke. Čak i njegova familija koja nije volela moju majku. Videli su i oni, kasnije su videli, kakav je on skot i posle su se izvinjavali mojoj majci", zaključila je Ana za Espreso.co.rs.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.