NADEŽDINA MAJKA OTKRIVA ZAŠTO PEVAČICA BOLUJE: Moju ćerku MUČI status na estradi, a SNIMAK S MIKIJEM ju je DOTUKAO!
Nadežda Biljić svesna da ju je Miki Đuričić iskoristio, Foto: Printscreen Youtube

NA TERAPIJI JE, ima NAPADE...

NADEŽDINA MAJKA OTKRIVA ZAŠTO PEVAČICA BOLUJE: Moju ćerku MUČI status na estradi, a SNIMAK S MIKIJEM ju je DOTUKAO!

Pevačica se oseća se loše otkako su je svi videli u zanosu strasti sa pčelarom

Objavljeno:

Majka zadrugarke Nadežde Biljić, Slavica Biljić, otkrila je da je njena ćerka u depresiji zbog se*sa s Mikijem Đuričićem, koji se dogodio u kokošinjcu još u prošloj sezoni rijalitija.

Naime, ona je za "Blic TV" otkrila sve o psihičkom stanju pevačice koja neprestano želi da izađe iz rijalitija u koji se stalno vraća, ali i kako se ona zaista oseća nakon što su svi videli nju i Mikija u zanosu strasti.

Nadežda je na terapiji, još pati od depresije, ali je stabilno. Može normalno da funkcioniše i da se bavi svojim poslom", rekla je Slavica Biljić za "Blic TV" i istakla:

Snimak zbog kog je obolela završio na po*no-sajtu
Snimak zbog kog je obolela završio na po*no-sajtufoto: Damir Dervišagić, Printscreen

Moju ćerku je u depresiju bacila ta borba za opstanak na estradi. Svesna je koliko kvaliteta ima kao pevač, a ne može da dođe do izražaja i tako već dugi niz godina. Ona generalno nije zadovoljna svojim statusom na estradi. Ona to nikada nije rekla, ali ja kao njena majka znam šta je muči. Zatim ju je pogodio taj snimak seksa koji je završio na po*no-sajtu. Ona nije takva devojka. Nadežda pokazuje da je jaka i hrabra, da je za to baš briga, čak se i šalila na svoj račun, ali to je daleko od istine.

Slavica Biljić veruje da će se njena ćerka izvući iz depresije
Slavica Biljić veruje da će se njena ćerka izvući iz depresijefoto: Printscreen Youtube

Pevačicina majka trvdi da Nadežda nikako nije za rijaliti.

Naravno da nju to pogađa, ona se bavi pevanjem i treba da ode negde da peva, a da neko pored pevanja očekuje još neke usluge. Nije joj bilo lako. Sam boravak u rijalitiju joj je teško padao, ona je meni pričala da kako god uđe u rijaliti dobije neku negativnu energiju, neke napade agresije, ali da joj odmah bude bolje kada izađe sa kapije. I sama činjenica da se ostaje po deset meseci u rijalijitiju je uticala na to da se ona oseća loše. Sve to pomalo dovelo je do toga da ona padne u depresiju", zaključila je majka Nadežde Biljić, uverena da će njena ćerka to da prevaziđe i da će biti ponovo ona stara.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.