VELIKI POVRATAK KULIĆKE?! Miljana tajnim prolazima, maskirana stigla u Parove! EVO KAKAV JE DOGOVOR POSTIGLA
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

PAROVI

VELIKI POVRATAK KULIĆKE?! Miljana tajnim prolazima, maskirana stigla u Parove! EVO KAKAV JE DOGOVOR POSTIGLA

Pregovara o prelasku na "Happy" televiziju...

Objavljeno:

Rijaliti zvezda Miljana Kulić ne prestaje da intrigira javnost svojim postupcima. Nakon bežanja iz rijalitija "Zadruga", ona je odlučila da se skrasi sa sinom Željkom i dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Prema pravilima produkcije "Zadruge", Kulićeva je zbog bekstva dužna da "Pinku" isplati 50.000 evra zbog kršenja ugovora i bega iz rijalitija.

foto: Printscreen

Konkuretski rijaliti "Parovi" ponudio je Miljani primamljivu ponudu koja bi najverovatnije trebala da je vrati u staro jato.

- Još uvek nije sigurna šta da radi. Upravo je danas maskirana kroz tajni prolaz otišla da pregovara sa "Happy" televizijom kako bi videla da li ponovo može da se vrati u stari rijaliti, iako pre toga tu istu produkciju nije ispoštovala i prema njima se bahato ponašala - ispričao je za portal "Alo.rs" izvor i dodao:

foto: Printscreen

- Sastanak je trajao satima, prilikom čega su obe strane iznosile svoje uslove. Novac koji joj se nudi nije nimalo mali, a ako bi odlučila da uđe sa sinom Željkom, dobila bi posebne prostorije u vili. Zola je danim ubeđuje da se vrati u "Parove" jer bi on sa dobrim honorarom mogao da profitira, što nije bio slučaj sa prethodnim rijalitijem kada je on u pitanju - završio je priču izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.