RIJALITI NIJE SAMO TUŠ KABINA: Dušica brutalno PONIZILA Lunu pred svima! (VIDEO)
Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

RIJALITI NIJE SAMO TUŠ KABINA: Dušica brutalno PONIZILA Lunu pred svima! (VIDEO)

Na sreću, ovo nije čula!

Objavljeno: 09:17h

Luna Đogani je sinoć bila besna što su zadrugari koji su ove nedelje bili u ulogama Indijanaca, ostali u beloj kući, a kauboji, među kojima je bila i ona, su sada na rajskom ostrvu. Ona je bila ogorčena pre svega zbog toga što je odvajaju od dečka Marka Miljkovića, a u tom besu, ona je vređala sve redom pa i produkciju i žalila se čak i na uslove u rijalitju.

foto: Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević nije krila da je nezadovoljna svim tim prozivkama i u toku emisije iznela je kritike na račun Lune da je pokazala da ne poštuje ni produkciju ni gledaoce, a u jednom trenutku je prozvala Đoganijevu zbog akcija u kupatilu.

foto: Printscreenn

– Rijaliti nije samo sedenje u krevetu, rijaliti nije samo da se trese tuš kabina sa elementima ostalih stvari koje se unose u istu, rijaliti je i pismo Velikog šefa… – navodila je Dušica kada je najavljivala novo pismo i u ovoj njenoj najavi je bilo jasno da misli na Lunu. Međutim, u tim trenucima, zadrugari nisu mogli da čuju šta Dušica govori, pa blogerka nije čula kako je voditeljka "Zadruge" javno ponižava. Pogledajte snimak:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.