PETRUĆI OTVORENO: Ne mogu više da pratim Markov IZBOR DEVOJAKA! I napolju je takav... Evo šta je još OTKRIO o sinu!
Branislav Petrušević inače podržava Marka, Foto: Dragan Kadić, Printscreen

niko ne može da te ukopa kao najrođeniji

PETRUĆI OTVORENO: Ne mogu više da pratim Markov IZBOR DEVOJAKA! I napolju je takav... Evo šta je još OTKRIO o sinu!

Branislav Petrušević pristao da komentariše naslednikovo ponašanje u rijalitiju

Objavljeno: 21:38h

Poznati komičar Branislav Petrušević Petrući već mesecima gleda sina preko malih ekrana, a u razgovoru za Espreso.co.rs priznaje da se ponosi njime i da ga nije obrukao.

Naime, Marko Petrušević, koji je pre "Zadruge" postao poznat kroz takmičenje "Pinkove zvezde", prema rečima njegovog oca, pokazao se u rijalitiju baš onakvim kakav je i u privatnom životu.

Marko se prvo probio u muzičkom takmičenju
Marko se prvo probio u muzičkom takmičenjufoto: Print Screen Youtube

Prezadovoljan sam i nisam mislio uopšte da Mare kog ja dobro znam može da izdrži toliko. Sva sreća pa tamo ima i da se trenira. Nisam očekivao da će uspeti u zatvorenom prostoru. On je dečko koji voli sport, voli da se kreće, on je stalno u akciji nekoj. Otišao je tamo da se promoviše kao pevač i da ga malo bolje upoznaju ljudi. To je osnovni razlog za njegovo učešće", rekao je Petrući za Espreso.co.rs i dodao:

Branislav Petrušević nema zamerke na naslednikovo ponašanje u rijalitiju
Branislav Petrušević nema zamerke na naslednikovo ponašanje u rijalitijufoto: Dragan Kadić

Tamo ima igrača koji su jaki, da se tako izrazim imaju kondiciju rijalitija koji vežbaju svake godine po sedam osam meseci i oni treba kad izađu da treniraju kondiciju normalnog života. Nije me obrukao. Svađao se sa onima sa kojima treba da se svađa, jer dosta brzo on provali ljude on se svuda kreće i ima dosta društva i provali karaktere ljudi. On je iskren, da ne bude svaki ciga svoga konja hvali, on se ne stidi svojih postupaka i sebe. Ja sam mu rekao zašto potencira to da sedi sa drugarima u parku i pije pivo i njega to nije blam. To je ono što su mi rekli ljudi kako je on iskren. Bez foliranja što na um to na drum. Ja sam mislio da će ga razbiti. Ne fizički jer je on spreman. Ali podržali su ga ljudi", primetio je komičar.

Markov otac potvrdio da njegov sin voli otvorene veze
Markov otac potvrdio da njegov sin voli otvorene vezefoto: Printscreen Youtube

Petrući je na kraju ocenio i potencijalnu snajku Rebeku Popović, koja je bila aktuelna u trenutku razgovora za naš portal, dok se u međuvremenu Marko bacio u osvajanje Marijane Zonjić.

Jao ja ne mogu da pratim više njegov izbor. Šalim se. Simpatična je devojka, nemam ništa protiv nje. On ne voli preterano da se vezuje koliko sam ja primetio. I u privatnom životu sa devojkama nije smarač. Dosta je opušten i daje slobodu, ali isto tako želi i on da ima slobodu. Nije ljubomoran nešto. Koliko ja pratim on je i u tom rijalitiju nametnuo da bude takva veza. Da nema tenzija i da ne provode sve vreme zajedno. To je veliko breme i velika obaveza kad te neko forsira da budeš sa njim", zaključio je Markov otac.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.