BIVŠI ZADRUGAR NAJBRUTALNIJE IZVREĐAO MIKIJA ZBOG STANIJE: Evo šta mu OVAJ PEVAČ poručuje i zbog čega je BESAN...
Kako li će Miki Đuričić uzvratiti ovaj udarac, Foto: Printscreen

NAOŠTRIO SE

BIVŠI ZADRUGAR NAJBRUTALNIJE IZVREĐAO MIKIJA ZBOG STANIJE: Evo šta mu OVAJ PEVAČ poručuje i zbog čega je BESAN...

On tvrdi da je Dobrojevićeva favorit i da zbog toga svi pokušavaju da je ponize i diskredituju u čemu prednjači pčelar iz Kupinova

Objavljeno: 21:27h

Stanija Dobrojević proteklih dana privlači najviše pažnje među zadrugarima i sve češći su njeni sukobi sa drugim učesnicima u rijalitiju.

Pevač Nikola Bokun, koji je na imanju u Šimanovicma upoznao Dobrojevićevu ostao je sa njom u prijateljskim odnosima.

On za Espreso.co.rs komentariše kako sada, iz spoljnog sveta, cela ta situacija njemu izgleda i da li smatra da je problem u Staniji ili onima koji nju napadaju.

Nikola Bokun kivan na Mikija
Nikola Bokun kivan na Mikijafoto: Privatna arhiva

Stanija je definitivno osoba koja samom svojom pojavom izaziva pažnju i komentarisanje. Ako na to dodamo i njen karakter, sa kojim mali broj ljudi ume da se nosi, dolazimo do razloga učestalih napada i problema koji ima sa ukućanima. Meni je odgovarala ta njena energija i način na koji funkcioniše, jer sam i ja u spoljnom svetu samostalan i često dovoljan sam sebi, tako da sam savršeno razumeo kako njen mozak funkcioniše, pa smo se zato i tako dobro razumeli i družili dok sam bio u Zadruzi", rekao je Bokun za Espreso.co.rs i dodao:

Većina ukućana je zapravo polusvet, bez škole, zanimanja i obaveza. Sve shvataju bukvalno i onako kako im se servira i mislim da se Stanija odlično snalazi u tim odnosima jer veoma lako može biti u centru pažnje uvek kad to i poželi.

Pevač ne trpi manipulante
Pevač ne trpi manipulantefoto: Privatna arhiva

Kako je Miki Đuričić neko ko proteklih dana najbrutalnije vređa Staniju, Bokun ističe da mu se ne sviđa kako se pčelar iz Kupinova ponaša.

O Mikiju nemam lepo mišljenje. To je osoba koja uživa da ističe sebe ponižavajući druge, tako što ih ismeva na podrugljiv način i tako što se sladi nečijom neinteligencijom, neuspehom ili nesnalažljivošću. Za takve stvari čovek mora biti dobro potkovan i imati kredibilitet. Mislim da je Miki samo vešt govornik i manipulator, pa zato često odaje utisak načitane i mentalno nadmoćne osobe. Ono što cenim kod njega je neiscrpan smisao za humor i mislim da to svoje oružje koristi, ali ne cenim kada to koristi tako što ponižava druge", kaže Nikola.

Stanija je Bokunu omiljena zadrugarka
Stanija je Bokunu omiljena zadrugarkafoto: Printscreen Youtube

Na kraju, dolazi do zaključka da Staniju ipak najviše napadaju jer u njoj vide konkurenciju.

Svakako da se sad već svi doživljavaju kao konkurenti, jer se finale bliži i nemoguće je ne razmišljati o tome. Stanija je svakako jedan od glavnih favorita za prvo mesto i naravno da će mnogi pokušati da je ponize ili diskredituju na svaki mogući način", zaključuje Bokun.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.