BAHANALIJE UHAPŠENOG UČESNIKA VELIKOG BRATA! Bivši dečko ubice otkriva detalje Antalovog zločina (FOTO)
Učesnik prve sezone rijalitija "Veliki brat", Antal Skendžić pre 12 godina počinio je monstruzni zločin, Foto: Privatna arhiva

jezivo

BAHANALIJE UHAPŠENOG UČESNIKA VELIKOG BRATA! Bivši dečko ubice otkriva detalje Antalovog zločina (FOTO)

Došli smo u posed nekih vrlo zanimljivih fotografija

Objavljeno:

Učesnik prve sezone rijalitija "Veliki brat", Antal Skendžić pre 12 godina počinio je monstruzni zločin. Naime, on je sa 20 godina ubio svoju majku Rozaliju, a za to svirepo ubistvo dobio je kaznu zatvora od 10 godina.

Anatal je po izlasku iz zatvora pretukao svoju baku, zbog čega mu je zrenjaninski sud odredio zabranu prilaska starici. Međutim, on je prekršio sudsku zabranu, te je ovih dana ponovo lišen slobode.

Antal Skendžić
Antal Skendžić foto: Printscreen

Njegov bivši partner Daniel Dženi Pinter koji je transrodna osoba, u razgovoru za Espreso.co.rs otkrio je detalje nemilog događaja, kao i ostale bahanalije Antala Skendžića.

- On je sada u zatvoru zbog toga što je prekršio prethodnu presudu o zabrani prilaska. Imao je presudu da ne sme babi da priđe na 500 metara i on je to prekršio. Ubio je svoju majku, i baka je zbog toga traumatizirana i tražila je sudsku zabranu zbog toga što Antal traži od njih neko nasledstvo na koje nema pravo, pre svega moralno, a ni ovako. Rečeno mu je da ne prilazi, on je to prekršio i sada mu je određen pritovr od 30 dana i čeka ga suđenje. - počeo je priču Daniel.

Daniel Pinter
Daniel Pinter foto: Facebook

Pinter ni nakon teškog zločina koje je počinio "Ubica iz Velikog brata", nije odustajao od njega, kako kaže verovao je da će se promeniti, te ga je zbog toga posećivao u zatvoru u Valjevu.

- U zatvoru je bio 7 godina od ukupno presuđenih 10, bio je osuđen kao mlađe punoletno lice na 10 godine 2007. i izašao je 2014. godine, ja njega znam iz vremena i pre nego što je ubio majku, iz vremena kada je nastupao u rijalitiju, imam neku tu lojalnost prema svojim prijateljima, pa sam ga i u zatvoru posećivao, nadao sam se da će da se promeni kada bude izašao iz zatvora. - rekao je Pinter, a potom je oktrio i da su se on i Antal ranije bavili prostitucijom.

1 / 2 Foto: Privatna arhiva

- Bavili smo se prostitucijom, on se i sada time bavi, ja više ne. Međutim, ja sam njega ostavio pre dve godine kada je pokušao da me fizički ugrozi, da me tuče, ja to ne tolerišem. Dve godine ga nisam ni video, ni čuo. On je uznemiravao i moje roditelje telefonom, ali nije smeo da dođe kod nas zbog toga što bi bio prijavljen policiji i bio bi uhapšen da je došao i ovde.On je jako posesivan, misli da su svi njegovo vlasništvo.

1 / 2 Foto: Privatna arhiva

Da Antal ima velike psihičke probleme govori činjenica da je za sebe govorio da je reinkaracija Isusa Hrista.

- Vreme je pokazalo da se nije promenio, i ja verujem da on neće skoro biti pušten na slobodu. Ja njemu ne mogu da pomognem. On ima halucinacije u glavi da govori kako je on reinkaracija Isusa Hrista. Njemu je potrebno ozbiljno lečenje. On je jako posesivan, misli da su svi njegovo vlasništvo.- zaključio je Daniel, pa nastavio:

- Ja se više neću baviti s njim, on je meni zaplenio srpski pasoš. Mislio je da će da me spreči da odem. Što se mene tiče, digao sam ruke od Antala Skendžića. Molim samo sližbe, policiju, tužilaštvo, stražare u zatvoru da vode računa, zato što mislim da će drugi zatvorenici jako loše da postupaju prema njemu. On je u zatvoru u Valjevu pretrpeo užasno nasilje zbog toga što je počinio sraman zločin. To jeste monstruzan zločin, ali nijedno ljudsko bićene zaslužuje da bude maltretirano. Voleo bi da ga stave samog. On je u Valjevu bio maltretiran na sve moguće načine, uključujući i silovanje od strane drugih zatvorenika.

foto: Privatna arhiva

Na pitanje da li je nakada pitao svog dugogidišnjeg dečka zbog čega je počinio burtalni zločin, dignuvši ruku na ženu koja mu je podarila život, Daniel je odgvorio:

- Pitao sam ga hiljadu puta, ali mi je odgovorio u nerazumljivim definicijama, govorio je da je imao toliko dobrote u sebi koja se odjednom pretvorila u zlo. To nisam mogao da razumem, ni dan danas ne znam kako je to moguće. Ubistvo majke je najveći mogući greh.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.