Gađala ga flašom: Zorica Marković nasrnula na Mikija Mećavu! (VIDEO)

Ne prestaju da se tuku

Gađala ga flašom: Zorica Marković nasrnula na Mikija Mećavu! (VIDEO)

Mikiju se nije dopalo što je Zorica svima pronalazila mane i što je komentarisala da niko ne valja, a ona je uzvratila psovkama i uvredama
Objavljeno: 13:14h

Farmeri su jedva razdvojili Zoricu Marković i Mikija Mećavu, koji su se danas sukobili na Farmi. Ovako su farmeri reagovali kad su im pustili snimak seksa Goge i Filipa! (VIDEO)

Printscreen/Youtube/Farma
Sve je počelo kada su se ukućani okupili kako bi komentarisali kako se Maja snašla kao gazdarica. Mikiju se nije dopalo što je Zorica svima pronalazila mane i što je komentarisala da niko ne valja, a ona je uzvratila psovkama i uvredama. - Ti imaš kompleks, ti si mamlaz, ti si prolupao, više nisi isti čovek. Ostavi me na miru, ti si konj - rekla je Zorica.
Printscreen/Youtube/Farma
- Ti si kobila. Niko ti ne valja, niko ništa ne sme da ti kaže - uzvratio je Miki. Dok su ostali nemo posmatrali, Miki i Zorica su se svađali, sve dok u jednom trenutku pevačica nije nasrnula na Mikija, polila ga vodom i gađala flašom.
Printscreen/Youtube/Farma
Sani je uspeo da ih razdvoji, a taman kad su svi pomislili da se situacija smirila, Zorica je ponovo gađala Mikija flašom.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.