DOLAZIO JE PIJAN KUĆI U 6 UJUTRU I TUKAO ME: Učesnica Parova priznala kroz kakav je PAKAO NASILJA prošla!
Enisa je sinoć ogolila dušu, Foto: Printscreen

PAROGRAF

DOLAZIO JE PIJAN KUĆI U 6 UJUTRU I TUKAO ME: Učesnica Parova priznala kroz kakav je PAKAO NASILJA prošla!

Sve je priznala

Objavljeno:

Enisa Bajramović na poligrafu je odogovorila na pitanja o svom privatnom životu, van vile Parova. Ona je ispričala tragediju koju je prošla sa majkom, a onda progovorila i o ljubavi.

Učesnica rijalitija priznala je da je bila maltretirana od strane emotivnog partnera.

foto: Printscreen

- Ja ne volim da pričam o takvim stvarima, dosta toga zna Vuja (sadašnji dečko). To se desilo kada sam imala 18 godina. Ja sam živela sa njim. Ja sam radila, on nije. U početku je bio divan prema meni, bio je lenj i nije radio, ali ja sam bila previše zaljubljena. Saznala sam da me vara dok sam bila na poslu. Moja majka je meni pomogla, kupili su mi auto, dodali jer sam imala neki svoj novac da me on vozi na posao, ali on to nije radio. Ja sam radila kod Branke Sovrlić u kafiću, to je jedna divna žena. Sve što sam zaradila ja sam kupovala za kuću i dala za njega, kada je sve dobio počeo je da pije, izlazi i hoda i to sa mojim autom, nije više želeo da me vozi i uzimao mi je kola. Kada je došao pijan u 6 ujutru i tukao me je - izjavila je ona.

Bonus video

ANA NIKOLIĆ SE VRAĆA NA STARO, ŽELI DA OPET BUDE SEKS BOMBA: Pevačica se bori sa kilogramima, pa preuzela OVAJ DRASTIČAN korak!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.