STANIJA SE SLOMILA I RASPLAKALA U RAJSKOM VRTU, A BANE JE TEŠIO: Sad hoću da ti SKINEM TO i obrišem suze! (VIDEO)
Bane i Stanija razgovaraju u Rajskom vrtu, Foto: Printscreen / Youtube, Zadruga

zadruga 2

STANIJA SE SLOMILA I RASPLAKALA U RAJSKOM VRTU, A BANE JE TEŠIO: Sad hoću da ti SKINEM TO i obrišem suze! (VIDEO)

Bane je pokušao da joj objasni da joj je drug i da hoće suze da joj obriše, dok ga je ona ubeđivala da joj se ne približava jer joj samo pravi probleme

Objavljeno:

Učesnici Zadruge 2 Bane Čolak i Stanija Dobrojević izgladili su odnose i sada su opet bliski prijatelji. Kada je Vladimir Tomović javno raskinuo sa Stanijom, većina zadrugara je orkivila Baneta, dok je Lepi Mića pokušavao da izvuče priznanje da je zaljubljena u njega.

foto: Printscreen / Youtube, Zadruga

Dobrojevićeva je agresivnija u ovom rijalitiju od kako se vratila sa operacije, pa je često u svađi sa ostalim ukućanima. Ona se potpuno slomila u razgovoru sa Čolakom koji su vodili u rajskom vrtu kada su se odvojili od ostalih, a tom prilikom Stanija nije uspela da zadrži suze.

foto: Printscreen

- Se.e mi se od svih vas, od svih, zajedno sa Tomovićem, majke mi ti kažem. Ti bre dečko ovde cviliš što sam otišla krevet u ćošak posle mesec dana, ne pitaš me kako se osećam posle onog sinoć. U trenutku kad sam imala raskid moj veliki prijatelj Mića me nije pitao kako si nego me terao da šetamo sat vremena da pričamo o tebi i da priznam da sam zaljubljena u tebe - rekla je Stanija Banetu.

Bane je pokušao da joj objasni da joj je drug i da hoće suze da joj obriše, dok ga je ona ubeđivala da joj se ne približava jer joj samo pravi probleme.

foto: Printscreen

- Ja vidim kako se ti osećaš, ne moram da te pitam, ja znam kako se ti osećaš. Ja sam najveću zelju imao da te zagrlim i da te držim pola sata. Kad si ti sje.ana i ja sam. Na je umem rečima to da ti objasnim. Budalo, ja sam ti drug, sad hoću da ti skinem to i da ti obrišem suze - objasnio joj je Bane.

Bonus video

NADEŽDA OPET HOĆE VAN ZADRUGE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.