VESNA ZMIJANAC UZVRAĆA UDARAC: REAGOVALA na PROZIVKE Zorice Marković u Zadruzi! Ovako joj ZAPUŠILA USTA
Vesna Zmijanac ućutkala Zoricu Marković, Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

RAT SE RAZBUKTAVA!

VESNA ZMIJANAC UZVRAĆA UDARAC: REAGOVALA na PROZIVKE Zorice Marković u Zadruzi! Ovako joj ZAPUŠILA USTA

Nakon što ju je koleginica i nekadašnja prijateljica ŽESTOKO ISPLJUVALA u rijalitiju, oglasila se Zmiki i nije joj ostala dužna...

Objavljeno:

Pevačica Zorica Marković pre nekoliko dana u negativnom kontekstu komentarisala je u "Zadruzi" svoju koleginicu i prijateljicu Vesnu Zmijanac, sa kojom, po svemu sudeći, više nije u dobrim odnosima.

Kako je Zorica tada istakla, Vesna je bila zaboravljena sve do trenutka kada ju je ona "vratila na scenu" posle toliko godina, pozvavši je u svoju kafanu da peva.

Zorica Marković ogorčena
Zorica Marković ogorčenafoto: Printscreen Youtube

Ja sam 30 i kusur godina Vesni Zmijanac prijatelj i mislila sam da je i ona meni. Međutim, ona je čekala i najmanju sitnicu da mi ga zabije. Što javno, što ispod žita, da ne pričam dalje. To me je koštalo para i karijere. Ona je bila zaboravljena žena od 120 kilogarama, Ja je izvučem sa Bukulje i dovedem kod mene u restoran da pevam, međutim ona nije mogla da se raspeva jer godinama nije nastupla", rekla je, između ostalog, Zorica.

Kada je ova vest stigla do Vesne Zmijanac, ona joj je poručila sledeće:

Ta žena je jedna nesreća i bolje joj je da ćuti. O njoj ne bih više komentarisala", bilo je sve što je Vesna imala da kaže o Zorici Marković i njenom ogovaranju u "Zadruzi".

Pogledajte u videu šta je sve Zorica ispričala o Vesni:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.