SLOBA PODNOSI TUŽBU ZBOG LUNINE KNJIGE?! BOJI SE INFORMACIJA KOJE ĆE ISPLIVATI O NJEMU: Niko me za to nije pitao!
Sloba je rešio da podnese tužbu, Foto: Printscreen Youtube

BESAN

SLOBA PODNOSI TUŽBU ZBOG LUNINE KNJIGE?! BOJI SE INFORMACIJA KOJE ĆE ISPLIVATI O NJEMU: Niko me za to nije pitao!

Sinoć je održana promocija knjige o Radanovićevoj ljubavi sa mladom modnom blogerkom, Lunom Đogani

Objavljeno:

Popularni pevač i član žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", Sloba Radanović, radi punom parom na svojim novim singlovima.

Pred kamerama emisije "Premijera" on je otkrio da se za svaku svoju pesmu konsultuje sa svojom bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

foto: Printscreen

- Njoj se sviđaju. Ja sam iskren, kad mi se nešto sviđa ja njoj kažem, kad mi se ne sviđa neki deo u pesmi ja joj i to sve kažem, ali do sada je imala sve super pesme - rekao je Sloba, a onda otkrio i kako se on i Kija zabavljaju na snimanju novog takmičenja ružičaste televizije.

- Zabavljamo se odlično na "Pinkovim zvezdama", žiri je top, baš smo se snašli i već smo ostvarili pozitivnu energiju između nas, Kristina je do mene. Šutne me ispod stola ponekad, ja samo štipam. Nekad se domunđavamo što se tiče kandidata, a nekad i privatno nešto - naveo je pevač.

foto: Printscreen Youtube

Sinoć je održana promocija knjige o Radanovićevoj ljubavi sa mladom modnom blogerkom, Lunom Đogani, a Sloba nema najlepše mišljenje o svemu tome.

- U toj knjizi se provlače neke moje slike, niko me nije ni pitao za to. Ako objave neke stvari o meni za koje budem imao osnova da ih tužim, ja ću da ih tužim - bio je besan Sloba.

foto: Printscreen

Za kraj ovog premijernog razgovora Radanović je otkrio šta za njega predstavlja praznik 8. mart i da li je neku damu iznenadio za ovaj dan.

- To predstavlja za mene dan koji ljudi posvete ženama, iako bi to trebalo da rade svakoga dana. To je dan kad cvećare zarade najviše para. Volim moju mamu da obradujem. Sad skoro sam je obradovao putovanjem, išli smo zajedno u Prag, prvi put je letela avionom, baš joj se dopalo i meni je drago zbog toga - otkrio je Sloba.

Bonus video

ŠTA JE ON SVE RADIO NAPOLJU, ZGADIO MI SE: Luna se pomirila sa Matorinom devojkom, a onda OSULA po Slobi! Dosadilo joj je da ĆUTI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.