VLADA JE ISKOMPLEKSIRAN, A BANETA GOTIVIM NAJVIŠE: Stanija osula paljbu po Crnogorcu! Napraviće joj haos kad čuje
Stanija ne može da oprosti Vladimiru što ju je ostavio, Foto: Printscreen Youtube

NOVA LJUBAV NA POMOLU?

VLADA JE ISKOMPLEKSIRAN, A BANETA GOTIVIM NAJVIŠE: Stanija osula paljbu po Crnogorcu! Napraviće joj haos kad čuje

Ukućani uveliko pričaju o ljubavi koja se rodila između njih

Objavljeno:

Bivši učesnik rijalitija Zadruga, Vladimir Tomović, javno je ostavio svoju devojku Staniju Dobrojević i to zbog Baneta Čolaka, s kojim je ona većinu vremena provodila otkad se vratila u Belu kuću.

Voditelj Milan Milošević je u emisiji "Pretres nedelje" upitao Dobrojevićevu da li očekuje povratne reakcije od strane svog, sada već bivšeg dečka s obzirom na to da se bliži njen rođendan, a ona je bez dlake na jeziku ispričala šta zaista misli.

foto: Printscreen Youtube

- Ja kad sam ušla dala sam mu vetar u leđa, posle sam imala poziv sa Vladimirom gde sam i prekinula kontakt. Međutim, novinar mi je rekao da mi više nismo zajedno. Namerno teram inat, jer znam da on sve ovo gleda. Koliko me ljudi gaze i šta mi sve govore, to što je Bane rekao nije ništa. On je meni drug, on me gleda drugim očima i jako sam mu draga. Ja i sa Pavlom komuniciram isto - rekla je Stanija.

Ona se osvrnula i na svoje prijateljstvo sa Banetom, pa ovim povodom indirektno poručila Vladimiru da ima komplekse.

foto: Printscreen Youtube

- Očekujem, dok mi se sam ne javi i kaže da nismo više zajedno. Ako je Čolak bio razlog mog raskida, ne znam... ne prihvatam to. Onda ta veza nije ni postojala. Ja i dalje vrtim film u glavi, iskompleksirao se zbog nečega. Nijedan muškarac ne može da bude pretnja mojoj vezi. Mogu da provodim vreme i da pričam, iako sam ostavljena, ja vam tvrdim da neću biti ni sa jednim dečkom u vezi - rekla je Dobrojevićeva.

- Da neko postavlja ultimatume bilo mi je klinački. Ona je sličnih godina kao ja i pričamo ovako nevezano - prokomentarisao je Pavle.

foto: Printscreen Youtube

Ukućani uveliko pričaju o ljubavi koja se rodila između njih, a pojedini su komentarisali i da će Čolak uskoro početi da se ophodi prema njoj isto kao što je i prema Zerini Hećo, na šta je ona burnije odreagovala.

- Počeo je da me goji i da mi govori da mi celulit super stoji, da sam lepa i da ne moram da se šminkam. Kad mi Rada kaže da sam rijaliti sp*dnja, onda mi je jasno. Svi znaju da se ja zezam, ali ja Baneta gotivim više nego druge ljude! O ljubavnim glupostima, to mački o rep - rekla je Stanija.

Detalje Stanijinog izlaganja pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

JOVANOVIĆ IZNEO PRIVATNE DETALJE O ŽIVOTU SAŠE KOVAČEVIĆA: Pevač će poludeti kada čuje šta je otkrio o njegovim roditeljima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.