LUNIN ROĐENDAN LAKRDIJA?! NJENA EKIPA GA JE BOJKOTOVALA: Stanija otkrila sve o NETRPELJIVOSTI u IGRI ISTINE (VIDEO)
Stanija postupila po svojoj savesti, Foto: Printscreen

bez dlake na jeziku

LUNIN ROĐENDAN LAKRDIJA?! NJENA EKIPA GA JE BOJKOTOVALA: Stanija otkrila sve o NETRPELJIVOSTI u IGRI ISTINE (VIDEO)

Dobrojevićeva kaže da je ličnost za sebe i ima svoj stav o svakom u "Zadruzi"

Objavljeno:

Ona je prvo objasnila kako se oseća nakon što ju je javno ostavio njen dečko Vladimir Tomović, a onda je prokomentarisala i rođendane Lune Đogani i Mine Vrbaški koji su se dogodili u poslednjih nekoliko dana.

Prošle nedelje što sam doživela onaj šok, bila sam mnogo besna na sebe i na Vladimira, sad me bes prolazi. Vrtim film u sebi, kako se osećam i tako", rekla je Stanija i dodala:

Stanija iznela svoje mišljenje o zadrugarima
Stanija iznela svoje mišljenje o zadrugarimafoto: RTV Pink printscreen

Ovu nedelju su obeležili rođendani. Meni je Lunin rođendan bio lep, iako su mnogi očekivali da ću da pljunem taj rođendan, da kažem da je lakrdija, moja ekipa je bojkotovala taj rođendan i očekivali su da ću i ja da izbojkotujem. Ali, ja sam ličnost za sebe. Ja sam sama došla da ispoštujem. Onda je krenula "Igra istine" i krenule su bockalice. Mića je prokomentarisao da je Lunin rođendan bio takmičenje sa Kijom. Stalno se pravi taj veštački pritisak između mene i Lune, ja to ne volim. Ja na Miljkovićev rođendan ne bih otišla, a sa njom nemam problem. Ja sam pitala Anu, Sanju, Matoru, koje su Kijine prijateljice, šta će one tu na Luninom rođendanu. Ne dozvoljavam da meni rade te stvari, da mi prave veštačku frku sa Lunom. Moj odlazak i na Minin i na Lunin rođendan je isti, ne družim se sa njima, nemam konflikt, otišla sam i kod jedne i kod druge i ispoštovala ih. Oba rođendana su bila lepa, one su dobrodošle i kod mene.

Ispoštovala Lunin rođendan
Ispoštovala Lunin rođendan foto: Printscreen Youtube

Dobrojevićeva je objasnila i zašto je u najvećem konfliktu sa Ljubom Pantović, ali i šta zamera Zorici Marković.

Moj sukob sa Ljubom datira od "Farme 4". Imala sam tad svoju ljubavnu priču, ona i čitava kuća su se bavili sa mnom. Komentarisali su me i bolelo me je to. Imala sam sukob i sa Mićom, to sam izgladila, kao i sa Zoricom, a sa Ljubom nisam. Ona konstantno od mene pravi prostitutku, to više pas s maslom ne bi pojeo. I Zorici sam zamerila te deda Žike. Ja deset godina slušam te priče, novine su pisale, ja sam tužila. To je cena toga svega, ja nisam svetica, nisam ni k*rva. Ja sam samo devojka koja se provokativno slikala i navuka takve priče na sebe. Ja sam prva došla u Srbiju i krenula sa tim fotkama. Bila sam prva starleta u Srbiji, tako je sve to krenulo, to je bio moj neki imidž koji sam ja gradila. Nisam htela da to bude loše. Trebalo je da bude provokacija, ali da bude poruka "Budite svoje, trenirajte". Danas naziv starleta ima značenje kakvo ima", navela je zadrugarka.

Dobrojevićeva smatra da Mikiju i Suzani smeta jer je favorit
Dobrojevićeva smatra da Mikiju i Suzani smeta jer je favoritfoto: Printscreen

Stanija je objasnila i kako oseća netrpeljivost od strane Mikija Đuričića i Suzane Perović, sa kojima je takođe imala žestoke verbalne okršaje.

Miki i ja smo bili ok, gotivio me, imao je lepe reči za mene. Hvalio me je u raspravi sa Ljubom. Suzana me je volela, govorila je da sam njena miljenica. Posle se sve okrenulo, da li od onoga kad sam proglašena za najpravedniju osobu. Od tad je krenuo da me gazi. Mislim da on ima lepo mišljenje o meni, ali me gazi bez razloga. Mislim da Miki ima neki konflikt sa Tomovićem od ranije. Ili smetam Suzani ili njemu smetam kao favorit", istakla je Dobrojevićeva.

Ona je navela i da je izgladila svoj sukob koji je imala sa Draganom Mitar, kao i da sada imaju ponovo korektnu komunikaciju.

Sa Draganom sam izgladila odnos. Iznapušavle smo se onaj dan, rekla sam joj da ništa nije uradila bez muža i da se vrati njemu, jer to je ono što vredi. Rekla sam i da je išla da se slika gola tamo, navukle je Kulićke. Ona je meni rekla sve ono što je čitala u novinama. Ali se u tom našem prepucavanju ne oseća mržnja. Meni je nje čak i žao. Ne mrzim je, nemam ništa protiv nje, mogu da pričam sa njom. Nisam doživela da ima mržnje između nas", rekla je ona.

Za kraj razgovora, Stanija je otkrila ko joj je u Beloj kući zaista prijatelj, a sa čije strane oseća negativnu energiju.

Mića, Maja i Marijana su mi najbliži. Iskreno, samo Mića. Kad sve oduzmeš i sabereš, nigde tu nema ruke ni od Maje, ni od Marijane, nema tu te težine da možeš da kažeš da ti je drug. Osećam se kao soler, samo mi je Mića tu za neke malo teže teme. Za žurke su mi tu Maja i Marijana, sa Borom takođe razgovaram, sa Pavlom i sa Santanom. Najveću netrpeljivost osećam od strane Mikija, Suzane, Matore, Sanje, Ane i Davida", zaključila je Stanija.

Kako je to izgledalo i šta je još Stanija rekla, pogledajte u snimku:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.