LJUBA I DRAGANA OGOVARALE STARLETU! Onda im je ona odgovorila tako da NISU ZNALE GDE SE NALAZE! (VIDEO)
Stanija na udaru, Foto: Zadruga

bez dlake na jeziku

LJUBA I DRAGANA OGOVARALE STARLETU! Onda im je ona odgovorila tako da NISU ZNALE GDE SE NALAZE! (VIDEO)

Bolje da je nisu prozivale?

Objavljeno: 07:56h

Ljuba Pantović stalno tvrdi da ona Staniju Dobrojević ne ogovara, međutim, sinoć je svim zadrugarima pušten snimak na kojem upravo Ljuba i to zajedno sa Draganom Mitar tračari o Staniji.

Dobrojevićeva je rekla da je Ljuba njena dežurna pljuvačica, a da je Dragana pala u njenim očima zbog toga što je sa Ljubom ogovara.

– Eto Dragana koja kaže: "Eto, šta ona priča koja se slika gola!" Njih dve su jedine ovde slikale se gole u izolaciji i to ni za kakvu naslovnu stranu prestižnog magazina kao što sam ja nekada radila, već što su ih Marija i Miljana Kulić nasamarile, a one su majke. I onda takve majke dođu meni da morališu ono kako sam se ja nekada slikala i fotografisala i onda to ne pije vodu. Ajde da su one neke ugledne majke, čestite, koje se zgražavaju i koje ne mogu da razumeju kako sam se ja nekada slikala, pa da pije vodu, ali njih dve koje su prve otišle tamo i skinule se u rijalitiju da milioni ljudi gledaju, jedna ima malo dete kući, ova ostavlja decu već godinama i ne zna gde su joj deca - potkačila je Stanija Draganu i Ljubu.

BONUS VIDEO: ANA skočila na MILJANU kada je NIŠLIJKA krenula na DAVIDA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.