NADEŽDA NARUČILA MIKIJEVO UBISTVO: Besna kao ris otkrila Đuričićev VRTOGLAVI HONORAR! Veći je od glavne nagrade!
Nadežda je opasno zaratila s Mikijem i Suzanom, Foto: Printscreen

SKANDAL

NADEŽDA NARUČILA MIKIJEVO UBISTVO: Besna kao ris otkrila Đuričićev VRTOGLAVI HONORAR! Veći je od glavne nagrade!

Biljićka je pozvala svoje drugare da se osvete Đuričiću

Objavljeno:

Nadežda Biljić, koja je bila u vezi sa Mikijem Đuričićem i njihov seks gledala je cela Srbija, vratila se u rijaliti i zapretila smrću bivšem dečku koji je sada u vezi sa udatom Suzanom Perović.

Posle žučne rasprave, kada ju je Miki zalio kafom, Biljićka je pozvala svoje drugare da se osvete Đuričiću.

foto: Printscreen

- Obraćam se mojim drugarima, bude li ovaj čovek posle rijalitija dočekao dan... Javno kažem, ovaj čovek je mrtav, i bukvalno i za mene - izrekla je opasne pretnje.

- Rekla sam Pavlu da ne treba da se kanali i da treba da bude šmeker i da kaže kao što sam ja, ustala i rekla da se Suzane stide njena deca. Mogu da budem kažnjena jer sam prenela ono što se piše iz spoljnog sveta - počela je da se pravda Nadežda.

- I dalje stojim da je perfidna k... - dodala je Nadežda, a onda se Miki upetljao i zatražio da se kazni honorarom kao i svi ostali.

- Ja nemam honorar, jedi g*vna! Nisam ja ko ti da imam para na bacanje. Piše se napolju da je se deca stide - nastavila je Nadežda, dok je Suzana zamolila da joj decu ne uzima u usta.

foto: Printscreen

- Možeš da pričaš šta hoćeš, ali decu ne smeš da mi uzimaš u usta. Bolje bi ti bilo da bude poslednji put - iznervirala se Perovićeva.

- Ti, možeš da mi po*ušiš ku*ac, majmune jedan. Ti si klošar koji nema ništa. Da bi bio sa ovom ženom, moraš da budeš ozbiljan šmekere - provocirala je Nadežda Mikija koji joj je punu šolju kafe pljusnuo u lice.

Obezbeđenje je odmah uletelo, odvuklo Nadeždu koja je prvo uhvatila tanjir i krenula na Mikija.

- Stalno nas spominje, uzima u usta, dokle više - vikao je Miki.

foto: Printscreen

- Za ovo ćeš mi da platiš debelo. Je*aću vas sve dok sam ovde, a rijaliti će se završiti - vikala je Biljička dok ju je obezbeđenje držalo.

- Biće neko bogalj, 10 godina robije! Ti ćeš nekoga da nazivaš k*rvom, prije podne se j*beš sa Čolakom, posle podne sa mnom - vikao je Miki, a onda je Nadežda odala najveću tajnu rijalitija.

- Miki ima 120.000 evra honorara, odmah je 30.000 stavio kod sestre na račun kako bi se završila kuća. I on mi je našao da mi priča? Ne može me niko j*bati ni za milion - potpuno se izgubila Nadežda.

Snimak ove žučne svađe pogledajte u nastavku:

Bonus video

ANA skočila na MILJANU kada je NIŠLIJKA krenula na DAVIDA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.