SPONZORUŠO, NEĆEŠ DA OSTANEŠ SA DAVIDOM: Kulićka NAPALA Anu Korać, pa ona otkrila koliko je dala za SILIKONE I AUTO
Ana i Marija ušle su u žestoku svađu, Foto: Printscreen

PAKLENA SVAĐA

SPONZORUŠO, NEĆEŠ DA OSTANEŠ SA DAVIDOM: Kulićka NAPALA Anu Korać, pa ona otkrila koliko je dala za SILIKONE I AUTO

Obezbeđenje je brzo reagovalo

Objavljeno:

Marija Kulić, odmah pošto se oštro sukobila sa Stanijom Dobrojević, "skočila" je na Anu Korać. Sa namerom da potegne temu morala sa cimerkama koje su zbog lepote otišle pod noć, Davidova devojka bila joj je prva na listi.

- Šta se ova Ana smeje? Pa i ti si sponzoruša! Nemoj da se smeješ drugima! Ko je finansirao sve što si ugradila? Baš će ona sa Davidom da ostane... Nema on te pare da bi nju izdržavao! - vikala je ona.

- Platila sam grudi 10.000 evra, kola 100.000 evra, imam i stan od 100.000 evra! I šta je problem?! - pitala ju je Ana.

- Pazi šta pričaš! Ti namerno sve to radiš sa Miljanom, namerno plačeš! Diraš Zolu, dečko te nikad ne spominje! Ti si folirant, praviš žrtvu od sebe! Prestani da plačeš i da ih pljuješ! - branio je svoju devojku David i opasno se zamerio gospođi Kulić.

Miljana je tada rešila da stane na stranu svoje majke, te je usred rijalitija nastao pakao. Pošto nije više znala kako da se obračuna sa Anom, skočila je na nju sa namerom da je udari. Obezbeđenje je brzo reagovalo.

Kulićeva je završila u zatvoru, međutim ni to je nije smirilo. Tamo je tek napravila lom! Prevrnula je zatvorski krevet pa se popela na rešetke i počela da šutira. Zbog silnih prekršenih pravila, kao i uništavanja imovine, zasigurno joj preti oštra kazna.

Bonus video

Evo kako je izgledao Lazar kada ga je MILJANA NAPALA ŠOLJOM!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.