DIVNA KARLEUŠA SPASILA ŽIVOT MLADOM ČOVEKU: Prolazila u ključnom trenutku ispod mosta!
Divna Karleuša, Foto: news 1

otrivena tajna

DIVNA KARLEUŠA SPASILA ŽIVOT MLADOM ČOVEKU: Prolazila u ključnom trenutku ispod mosta!

Divna Karleuša spasla je život nepoznatom čoveku.

Objavljeno:

Poznata radijska voditeljka Divna Karleuša, preminula je juče oko 12:30. Ekipa Hitne pomoći koja je došla u Divnin dom nije mogla nikako da joj pomogne samo je konstatovala njenu smrt. Cela estrada se oprostila sa voditeljkom.

Ono što je javnosti malo poznato jeste da je pre više od deset godina Divna Karleuša zajedno sa svojim tadašnjim partnerom, pevačem Galetom Mitrovićem, spasila život nepoznatom čoveku.

Zelim vam laku i toplu noc...❤️⛄️❄️

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

Naime, jednom prilikom dok su se vozili automobilom, sa mosta ispod kog su prolazili skočio je muškarac i pao na njihov automobil. U trenutku oboje su ostali u šoku, a kako bi pomogli čoveku koji je pokušao da izvrši saomoubistvo, odmah su ga istim automobilom prevezli u bolnicu.

foto: Printscreen Instagram

Srećom, na vreme je došao u bolnicu i lekari su uspeli da čoveku spase život. Mesece kasnije proveo je u bolnici, a Divna i Gale bili su ponosni što su spasili jedan mladi život.

Bonus video

TAKMIČARI PRED SAM NASTUP NA BEOVIZIJI GOVORILI ZA KURIR: Ivan Kurtić, Dženan Lončarević i Jana Šušteršič NADAJU SE TEL AVIVU! Jana Šušteršić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.