ZERINA SE PAKUJE I IZLAZI: Potpuno van kontrole, otkrila Luni TAJNI PLAN!
Zerina Hećo, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

ZERINA SE PAKUJE I IZLAZI: Potpuno van kontrole, otkrila Luni TAJNI PLAN!

Neko će večeras napustiti imanje.

Objavljeno:

Vlada Todorović, Pavle Jovanović i Zerina Hećo sinoć su nominovani za izbacivanje iz "Zadruge". Vladu su nominovali zadrugari jer je on dobio više glasova za nominaciju od Zerine, koja je ove nedelje sa njim bila potrčko. Pavla su nominovali gledaoci jer je on ove sedmice dobio najmanji broj SMS glasova.

Zerina Hećo
Zerina Hećo foto: Printscreen

Zerinu nisu nominovali zadrugari, ali jeste Veliki šef. Tačnije, zbog toga što je produkcija ocenila da se ona ponašala nedolično, ona je kažnjena direktnom nominacijom. Odlučeno je i da do izbacivanja, Zerina bude u zatvoru, a da Vlada i Pavle budu u izolaciji. Inače, treba pomenuti da je u toku nominacija saopštena odluka Velikog šefa da se Vlada kažnjava oduzimanjem nedeljnog honorara zbog toga što je u noći petak na subotu spavao van izolacije, što je u suprotnosti sa pravilima.

Zerina je pakovala stvari i davala Luni instrukcije kako da rasporedi one koje ne može da ponese odmah. Po svoj prilici, Zerina zna da će biti izbačena iz "Zadruge", ili to očekuje, s obzirom na to da je nominovana zbog nedoličnog ponašanja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.