BANE KRIVI SEBE I TRESE SE: Zerina se OŠIŠALA zbog mene! Bivši muž HOĆE da joj UZME DETE! On je ovo jedva čekao!
Bane Čolak uplašen za Zerinu Hećo, Foto: Printscreen Youtube

GRIŽA SAVESTI!

BANE KRIVI SEBE I TRESE SE: Zerina se OŠIŠALA zbog mene! Bivši muž HOĆE da joj UZME DETE! On je ovo jedva čekao!

Čolak ispričao zadrugarima zbog čega je najviše zabrinut za Hećovu

Objavljeno:

Zerina Hećo noćas je na zaprepašćenje svih obrijala glavu. To je šokiralo javnost, ali i zadrugare. Prvi koji je ostao bez reči bio je Vlada Todorović, koji je odmah otišao i javio Banetu Čolaku.

Zerina Hećo noćas obrijala glavu
Zerina Hećo noćas obrijala glavu foto: Printscreen

Odman nakon što je obavio razgovor sa Zerinom, Bane se vratio u Belu kuću gde je Ljubi Pantović i Vladi Todoroviću ispričao o čemu su sve razgovarali.

Nije mi dobro, tresem se. Išao sam i rekao sam joj da joj nikada neću reći ništa loše. Govorila mi je kako me je volela i da sam je povredio. Hteo sam da pričam sa njom kao čovek. Rekla mi je da mora da se suoči sa nekim rezultatima koji treba da stignu", počeo je da priča Čolak i nastavio:

Bane zaprepašćen Zerininim postupkom
Bane zaprepašćen Zerininim postupkomfoto: Printscreen

Predlažem joj da ide kući. Mislim da ovo nije skretanje pažnje. Ona je za kosu nešto najgore. Mnogo brine o kosi, baš je vodila računa. Zbog mene se ošišala kratko jer sam joj rekao da joj to u rijalitiju ne treba. Krivim sebe jer sam je terao u rijaliti, sad se osećam da sam samo ja kriv. Ne bežim od toga da sam svašta pričao i radio. Jedva će da dočeka ovaj njen bivši muž. Ona njega brani ovde, ali on jedva čeka da joj uzme dete. Ucenjivao ju je da ako ja imam odnos sa tim detetom, da će tek onda je tuži. On je ovo jedva dočekao. Tresem se i ne mogu da verujem", zaključio je Bane dok su ga ostali slušali.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.