MARKO SE NE DA POKOLEBATI: Luni NEĆU DATI drugu šansu! Probila je moj PRAG TOLERANCIJE! Ona sve GURA pod tepih!
Marko Miljković razgovarao sa Drvetom mudrosti, Foto: Printscreen

pustio je niz vodu...

MARKO SE NE DA POKOLEBATI: Luni NEĆU DATI drugu šansu! Probila je moj PRAG TOLERANCIJE! Ona sve GURA pod tepih!

Miljković stoji pri svojoj odluci!

Objavljeno:

Marko Miljković kao da se već pomirio sa raskidom, pa je kod Drveta mudrosti izjavio kako ne planira da daje novu šansu Luni Đogani.

Oni su razgovarali i posle svega izrečenog, Miljković je shvatio da ona nije za ozbiljnu vezu, a onda je i otkrio preko čega ne želi da pređe.

Miljković neće više da trpi
Miljković neće više da trpifoto: Printscreen Youtube

Raskinuli smo danas i šta da radimo. Imali smo neke nesuglasice. Ne možemo da ispravimo ono što nam smeta. Danas smo pričali, ali ni tad nisam video neki napredak kod nje i da želi sve da reši. Ja imam visok prag tolerancije. Presekao sam sve i rešio da vidim šta tu ne valja. Shvatio sam da dosta toga ne valja i to sam njoj rekao. Ona je sve gurala pod tepih. Shvatio sam da ćemo u jednom trenutku samo da puknemo. Nismo mogli da nađemo zajednički jezik, ona je samo ironično klimala glavom. Samo smo se vrteli u krug. Ne vidim drugi izlaz osim raskida", započeo je Marko.

Marko pokušao da razgovara s Lunom
Marko pokušao da razgovara s Lunomfoto: Printscreen Youtube

Marko je priznao da je uživao u vezi sa Lunom, ali kaže da joj neće dati drugu šansu. Svestan je da će blogerka ponovo pokušati, ali kako je izjavio, neće ga to nimalo pokolebati.

Bilo mi je prelepo sa njom, ali sam pitao sebe šta mi je to trebalo. Došao sam do nekih odgovora na koje je ona zaćutala i time mi je sve rekla. Ne vidim da ćemo funkcionisati u budućnosti. Pokušaće ona ponovo, znam to, ali je prešla moj prag tolerancije", zaključio je Miljković.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.