NEZAPAMĆENI SKANDAL: Tin nije jedini na koga je Slađa NASRNULA u emisiji! Ovu takmičarku je brutalno PREBILA!
Slađana Petrušić, voditeljka "Parova", izgubila je kontrolu i usred emisije, Foto: Printscreen

parovi

NEZAPAMĆENI SKANDAL: Tin nije jedini na koga je Slađa NASRNULA u emisiji! Ovu takmičarku je brutalno PREBILA!

Nesvakidašnji incident, nezabeležen do sada na televiziji s nacionalnom frekvencijom

Objavljeno:

Slađana Petrušić, voditeljka "Parova", izgubila je kontrolu i usred emisije fizički nasrnula na gosta Tina Mlivića jer ju je iznervirao.

Nesvakidašnji incident, nezabeležen do sada na televiziji s nacionalnom frekvencijom, desio se tokom emisije "Upoznajte Parove", gde je bivša učesnica ovog rijalitija jedna od voditeljki.

foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Dok je ona u vili razgovarala s takmičarima, sa gostima u studiju bila je druga voditeljka Jelena Petković i na početku je sve bilo u redu. Ali u jednom momentu, kad je bivši učesnik Tin Mlivić pitao Ivana Marinkovića zbog čega kune tuđu decu i rekao da je isto to pričao i za svoju, Petrušićeva je doživela nervni slom.

- Samo malo! Je l' to gost pominjao nečiju decu?! To je zabranjeno u rijalitiju, neka Tin odmah napusti emisiju - vikala je ona. Petkovićka je pokušala da smiri situaciju i da nastavi vođenje emisije, ali je Slađa produžila da histeriše.

foto: Printscreen

- Ne može ovako! Ne mogu se meni dva majmuna smejati (Tin i Nina Prlja, pri. aut.), kao da su nenormalni, neću da nastavim da vodim emisiju dok oni ne odu - ponavljala je Slađa, a onda je napustila vilu i upala u studio gde su sedeli gosti.

Poznata po tučama

PREBILA GOLUBOVIĆKU I PEROVIĆA

Petrušićeva je prvi put učestvovala u četvrtoj sezoni "Parova", kad je izbačena zbog nasilja nad ostalim učesnicima. Tada je pesnicama brutalno pretukla Jelenu Golubović, koja ju je verbalno provocirala, zbog čega je kažnjena diskvalifikacijom.

foto: Printscreen

Pre toga na njenoj meti bio je Marko Perović, koga je iz čista mira udarila pesnicom u nos, samo zato što je zatražio da pomeri svoje cipele od stola.

Tada je sela pored Tina i Nine i počela da ih vređa, govoreći kako zbog njih pada rejting, da su nekulturni i nepotrebni u studiju. Shvativši da je situacija izmakla kontroli, Petkovićka je zatražila pauzu, ali to je samo još više uzburkalo strasti. Prlja i Mlivić su seli u jednu od kancelarija pored studija, u koji je ubrzo upala Slađa u nervnom rastrojstvu.

- Klošaru jedan, sad ćeš dobiti batine - uzviknula je, a onda je prišla Tinu i udarila ga rukom u glavu.

Ljudi koji su se zatekli u studiju uspeli su da smire besnu voditeljku, inače poznatu po nasilničkom ponašanju, nakon čega su Mlivić i Nina definitivno napustili zgradu Hepi televizije. Gledaoci koji su pratili emisiju "Upoznajte Parove" šokirani su ponašanjem Slađane Petrušić i na društvenim mrežama traže od produkcije da ona više ne vodi program.

Petrušićeva poziva na linč: Novinare treba tući

foto: Printscreen

Slađana je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde često iznosi svoje stavove, a oni su uglavnom u vezi s rijaliti programom. Tako je ispod jednog novinskog teksta objavljenog na sajtu Kurira napisala komentar u kojem je jasno rekla da bi autor članka trebalo da dobije batine.

- Ovi naslovi prodaju novine. Oni samo izmišljaju priču. Zbog vašeg prijateljstva nemoj dopustiti ovim jazavcima da komentarišu ovako ružno, blokiraj ih. A novinaru par vaspitnih - napisala je Petrušićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.