SUBOTIĆKA PRETI DAVIDOVOJ MAJCI: Objaviću da je David GEJ! Znaš s kojim pevačem je BIO U VEZI! Imam SVE PREPISKE!
Aleksandra Subotić hoće da raskrinka Davida Dragojevića, njegova majka očajna, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

rešila da ga uništi!

SUBOTIĆKA PRETI DAVIDOVOJ MAJCI: Objaviću da je David GEJ! Znaš s kojim pevačem je BIO U VEZI! Imam SVE PREPISKE!

Aleksandra ucenila Biljanu Dragojević da će obelodaniti ISTINU o njenom sinu ukoliko joj ne pomogne da ON ostavi Anu Korać

Objavljeno:

Kada je shvatila da više nema nikakve šanse da se pomiri sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem, diskvalifikovana učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Subotić rešila je da ga raskrinka i celom svetu obelodani da je njen dragi zapravo biseksualac.

Ona se i dalje ne miri sa činjenicom da je njen dečko pred kamerama započeo vezu sa cimerkom Anom Korać odmah po njenom izlasku. Odbija da veruje u to da ju je David ostavio i sve je nekako i podnosila dok je imala podršku njegove majke Biljane Dragojević.

Aleksandra Subotić neće više da pokriva Davida Dragojevića
Aleksandra Subotić neće više da pokriva Davida Dragojevićafoto: Ana Paunković

Međutim, izvor blizak Aleksandri otkriva da je Subotićka pobesnela kada joj je Biljana nedavno rekla da treba da odustane od njenog sina, pa je zapretila da će ispričati sa kojim pevačem sa estrade je Dragojević imao aferu.

Aleksandra je navodno smislila plan kako da Davidu vrati za sve što joj je uradio, pa je rešila da progovori i otkrije sa kojim pevačem je bio u vezi.

Ona je posle neprijatnog razgovora sa Biljanom besna otišla iz njenog doma pa joj je napisala poruku.

Ako mi ne budeš vratila Davida, sve ću da ispričam! Ako će da bude sa ku*vom Anom, ja ću da otkrijem sa kim je bio u vezi, a ti odlično znaš na kog pevača mislim. Imam sve poruke i prepiske, pa ću javno da objavim ako se ne bude opametio!

Biljana Dragojević prestravljena zbog Aleksandrinih pretnji
Biljana Dragojević prestravljena zbog Aleksandrinih pretnji foto: Printscreen

Dragojevićka je tada shvatila da se Aleksandra ne šali, pa je pokušala da je smiri rečima da je prenaglila i da razume ako je zbog svega uznemirena. Biljana je od tog trenutka pod velikim stresom jer se plaši da Aleksandra ne otkrije aferu njenog sina. Danima je na lekovima za smirenje, pozlilo joj je, te se obratila lekarima.

Aleksandra se nije odvajala od Davidove majke Biljane danima. Bila je u teškom stanju, a zbog depresije u koju je pala morala je da uzima lekove. Kad god bi izašla iz kuće, Aleksandra je glumila da je sve u redu, pa je objašnjavala da je ubeđena da će joj se David vratiti čim izađe i da je veza sa Koraćevom samo farsa zarad rijalitija. Biljana ju je sve vreme tešila, ali je, poznavajući svog sina, shvatila da je ipak bolje da Aleksandri otvori oči i da joj kaže istinu. Objasnila joj je da iz aviona vidi da je njenom sinu lepo pored Ane i da bi joj najpametnije bilo da se povuče i vidi u kom smeru će ići situacija. Aleksandra je tada burno reagovala, pa je ušla u raspravu sa Biljanom i u naletu besa pozvala taksi i otišla iz Davidove porodične kuće. Shvatila je da više nije poželjna u Veterniku, pa je rešila da uzme stvar u svoje ruke - otkriva za medije izvor blizak Subotićki.

I Davidov očuh Predrag Opačić je besan zbog Subotićke.

Pobesneo je kada mu je Biljana prenela da Aleksandra preti Davidu. Mungos je video koliko se Biljana potresla, pa je krenuo da je smiruje, međutim, tenzija se ne smanjuje!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.