IRMA DO DETALJA IZNELA NAJSOČNIJE PIKANTERIJE IZ KREVETA: Ovako je Buba Koreli varao ženu s pevačicom... ŠOK!
Irma Serjanić ne odustaje od Bube Korelija, Foto: Instagram, Printscreen

rešila da ga uništi!

IRMA DO DETALJA IZNELA NAJSOČNIJE PIKANTERIJE IZ KREVETA: Ovako je Buba Koreli varao ženu s pevačicom... ŠOK!

Bivša učesnica "Parova" ispričala kako joj je reper nudio novac, se*si veš... A ona je samo htela jedno - da je ZADOVOLJI! Tvrdi da to ON radi najbolje!

Objavljeno:

Irma Serjanić, koja je pred kamerama priznala da je reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli sa njom varao svoju verenicu Jasminu (koju naziva suprugom, prim. aut.), sada je i detaljno opisala kako je to radio.

Irma otkrila intimu
Irma otkrila intimufoto: Instagram, Printscreen

Nakon drame koju je prošla, dok su neki Bubini prijatelji pokušavali da demantuju njenu vezu s reperom, pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" odlučila je da progovori:

Što se mene tiče, ja bih još bila sa njim u vezi da nije uradio to što je uradio i to bez ikakvog osnova. Nismo razmenjivali poklone, ali dvoje zaljubljenih ljudi pogotovo naših godina, mogu samo da pruže lepe trenutke jedno drugom i ništa više. Nudio mi je da mi da novac za put, moje dolaske i tako dalje. Ali naravno, ja sam to sve odbijala. Mrzeo je to kod mene, govoreći pusti ponos. Ali sam mu rekla da mi kupi neki seksi veš kao poklon i razne slatkiše", započinje pevačica priču koja je potresla region za portal "Alo.rs" i dodaje:

Buba Koreli sa suprugom
Buba Koreli sa suprugomfoto: Printscreen, Instagram

Ja kao žena mogu da tvrdim na početku veze dosta stvari utiče na kvalitet iste, od izgleda, harizme, ponašanja, razgovora, ali da ono što čini vezu pravom je svakako dobar se*s. Dakle, Amar je ljubavnik za poželeti", zaključila je Irma na kraju razgovora.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.