VRATA KUĆE SU JOJ ZATVORENA, NEMA ŠTA VIŠE TU DA TRAŽI: Davidov očuh uništio Subotićevu, pa otkrio njen TAJNI PLAN
Mungos smatra da je Aleks previše samoživa, Foto: Printscreen

Niko se nije tome nadao

VRATA KUĆE SU JOJ ZATVORENA, NEMA ŠTA VIŠE TU DA TRAŽI: Davidov očuh uništio Subotićevu, pa otkrio njen TAJNI PLAN

David sam sebi bira, sve što izabere - ja podržavam.

Objavljeno:

Svi se sećamo kako je prošao Davidov razgovor sa majkom Biljanom. Obzirom da ona nije imala ništa pozitivno da kaže za Davidovu novu devojku Anu Korać, vezu je preuzeo njeog očuh Predrag, poznatiji kao Mungos i dao mu zeleno svetlo. Davidu je laknulo kad se čuo sa Mungosom, pogotovo što je aminovao njegovu vezu sa Koraćevom.

foto: Printscreen

- David sam sebi bira, sve što izabere - ja podržavam. On nije mali, nije glupav! Koliko će to trajati, sat, dva, dva meseca ili dvadeset godina... Ja sam uz njega, jer ga jako dobro poznajem. Ovo je sad onaj stari, pravi David! Kad je bio sa Aleksandrom, to nije bio on. Meni je drago što je ponovo onaj stari. Lepo mu je sa Anom, to se vidi, ali ja o njoj ne mogu puno da pričam, ne poznajem je, samo sa TV-a. Dokle god je dobra prema Davidu, ona je najbolja. Prvi njen pogrešan korak, gest - kraj krajeva, kod mene ispravke nema. Tako se desilo i sa Aleksandrom. Ja sam mu rekao da to nije to, na kraju se tako i ispostavilo - u dahu priča Mungos o Davidovoj novoj, ali i staroj devojci Aleksandri Subotić.

foto: Printscreen

- Tvrdio sam i tvrdim da Aleksandra nije za njega. Kod nje je samo: "Ja, ja, ja"! To je užasno - zgrožen je on.

Očuh Dragojevića istakao je da David nije problematičan, agresivan mladić, naprotiv - da je sada on ponovo "onaj stari".

- Ako treba da ocenim Anu i Aleksandru, Ani dajem jaku četvorku, a za Aleksandru nema ocene... Takvu ocenu još uvek nisu izmislili! Ona nije prošla razred! Pa, šta ću, kad je neko samoživ, kad je ne interesuje niko... Sve što je mogla da u*ere, ona je u*rala - iskren je Davidov očuh.

foto: Printscreen

- Mislim da je ona sama shvatila da treba da ode. Isto, mislim da će se ona već u utorak vratiti nazad! Pa, tako mi deluje. Ona je još u rijalitiju, još se igra rijalitija! Otišla je tamo, pa će se vratiti, pazite šta vam kažem. Ovde njoj odgovara - sumnjičav je Mungos, koji ističe da Aleksandri Subotić u Davidovoj kući nije mesto.

foto: Printscreen/Youtube

- Vrata te kuće njoj ne da nisu otvorena, nego su blindirana! Ako je normalna, ne treba da dolazi uopšte! Nju će verovatno Biljana primiti, ali ona ovde nema šta da traži. Devojka malo nije u redu... Njoj u Davidovoj kući nije mesto! Nažalost, ja se ne pitam tu, ja imam svoju kuću, Biljana svoju. Što se mene tiče, bolje da ne dolazi, nema potrebe da dolazi... Jer smeje joj se ceo Veternik - zaključuje Mungos.

Bonus video

DUŠU JE OSTAVIO NA DRUMU I PO SVETU! KAKO PEVA, A ODE: Zorici Marković su same išle SUZE kada se setila pokojnog Šabana!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.