ZERINA NIJE ZASLUŽILA DA JOJ BUDEM PRIJATELJ: Luna digla ruke od prijateljice! RASTURILI SE ČARLIJEVI ANĐELI!
Luna više ne želi da se druži sa Zerinom, Foto: Printscreen

PUKLA TIKVA

ZERINA NIJE ZASLUŽILA DA JOJ BUDEM PRIJATELJ: Luna digla ruke od prijateljice! RASTURILI SE ČARLIJEVI ANĐELI!

Raspali se Čarlijevi anđeli

Objavljeno:

Na početku rijalitija, otkad se zajedno druže Luna Đogani, Zerina Hećo i Jelena Krunić, njih tri su dobile nadimak Čarlijevi anđeli. Međutim, ta družina se prethodnog dana raspala. Tačnije, Luna i Jelena su odustale od toga da svakodnevno pomažu Zerini da se digne i da bude pozitivno raspoložena.

foto: Printscreen

– Što se tiče Zerine, ja sam rekla da sam stavila tačku na tu priču. Ja nikoga ovde ne ostavljam niti okrećem leđa, niti, kao što ona od sebe pravi žrtvu i kaže da su je svi ostavili, kao ona je sada sama. Više mi je muka od tih priča. Niko je nije ostavio, samo sam odustala od te priče da joj ovde budem neka podrška, neki savetnik, neka mama, sestra, koja će ovde da joj prilazi, da bude uz nju, da je savetuje jer ona uvek uradi kako ona želi. Osećam se kao neka budala. Ovog dečka sam ovde napadala, udarala, vređala ga najstrašnije zbog nje. Tata mi je to strašno zamerio kada je bio ovde za Novu godinu. Smatram da u životu ima mnogo, mnogo većih problema od Baneta Čolaka i od je**nog rijalitija da te ljudi napadaju - rekla je Luna i dodala:

foto: Printscreen

– Stalno sam od nje pokušavala da napravim neku pozitivnu devojku, koja će sve to da prebrodi, da prođe jer ima napolju ćerku, majku koje je gledaju i zbog njih treba da bude nasmejana i jaka. Ne znam da li je ona jedan dan, otkad smo se upoznali, a da ona nije plakala, jedan dan da nije kukala, jedan dan da nije padala u nesvest, pričala da hoće kući, da ne može više, da je umorna, da je ovo, da je ono. Ja više nemam snage da budem njen prijatelj. Evo neka bude da sam ja problem.

Luna je navela i da se Zerina pokazala kao sebična osoba, koja misli samo na sebe.

– Nije zaslužila da ja budem pored nje i da joj budem prijatelj - rekla je Luna u toku sinoćne igre istine.

Bonus video

SANJA PREBILA MATORU ZBOG LUNE: Posle svega što su zajedno prošle, usledio RASKID! Tomićeva jeca u suzama, a planirala je da se VENČAJU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.