ALEKSANDRA PRETI DA NAUDI ANI I DAVIDU?! Oglasio se PSIHIJATAR i objasnio o čemu se zapravo radi
Aleksandra ne može da se pomiri s tim da je kraj, Foto: Pritnscreen

ne prihvata raskid

ALEKSANDRA PRETI DA NAUDI ANI I DAVIDU?! Oglasio se PSIHIJATAR i objasnio o čemu se zapravo radi

Aleksandra je slikom sa Instagrama pokrenula priče o pretnjama.

Objavljeno:

Da li Aleksandra Subotić ne može da se pomiri da je David ostavio pa je spremna i da naudi njemu i Ani Korać? Starleta iz Kaluđerice je svojom slikom na Instagramu pokrenula priče o tome, jer je izgleda u stanju da ubije svog bivšeg, i to za vreme seksualnog čina sa ljubavnicom!

foto: Printscreen

Naime, Aleksandra je na Instagramu objavila crtež na kome je prikazano dvoje ljubavnika koji leže iskasapljeni u krevetu, a iznad njih sa nožem stoji tamnokosa devojka s frizurom identičnom Aleksandrinoj i sve to snima telefonom.

- Da li vas ova crna, kratko ošišana dama otpozadi podseća na mene? Mora da je zbog frizure - napisala je Aleksandra i stavila nekoliko smajlija.

foto: Printscreen / Instagram

Fanovi su ovo oštro osudili i poručili Subotićevoj da ne treba da se bavi takvim stvarima. Ipak, ona i dalje odbija da prihvati raskid s Davidom, pa je pored ovoga objavila i snimke na kojima su ona i njen bivši zajedno i napisala je: - Mi završili? Nikako.

foto: Printscreen / Youtube, Magazin In

Da podsetimo, Subotićeva je odbila da se iseli iz Davidove kuće u Veterniku, gde žive ona i njena ćerka s Dragojevićevom majkom Biljanom, a njegovo ponašanje pravda time da on ne zna šta radi, dok on uživa u vezi s Anom Korać u Zadruzi.

Psihijatar savetuje Aleksandru Dr Marić: Nađi novu ljubav!

foto: Espreso

S obzirom na to da ovakve pretnje nisu nimalo naivne, kontaktirali smo sa psihologom Jovanom Marićem. On kaže da povređene devojke često prete, ali da nema razloga da se bilo ko plaši.

- Aleksandra je povređena, javno je ostavljena i teško joj je. S druge strane, ona je izašla iz rijalitija i igra igru, zna da je to medijima zanimljivo. Slika koju je objavila govori da je povređena i to će je proći za neko vreme. Moj savet joj je da nađe novog dečka. Zašto plakati zbog nekoga ko nije vredan toga - kaže Marić.

Bonus video

REKAO MI JE DA JE HTEO NEŠTO DA TI DOKAŽE: Pavle ne podnosi Draganinog muža, ova učesnica je otkrila sve Jovanovićeve tajne! Modelsica slušala BESNA

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.