ŽENE KAO DRAGANA NE MOGU DA MI MORALIŠU: Luna poludela zbog priče da je RASTURILA BRAK! Sama nosim svoj KRST!
Luna Đogani, Foto: Printscreen

zadruga 2

ŽENE KAO DRAGANA NE MOGU DA MI MORALIŠU: Luna poludela zbog priče da je RASTURILA BRAK! Sama nosim svoj KRST!

Blogerka ističe da je njena jedina greška u životu to što je bila u vezi sa oženjenim muškarcem

Objavljeno:

Lunu Đogani su sinoć u toku emisije novinari zamolili da prokomentariše to što je Dragana Mitar dovodila u pitanje moral blogerke.

foto: Printscreen

– Generalno, meni je bitno ko kaže, a ne šta kaže. Za većinu devojaka ovde mogu da kažem što se tiče morala, morala sam. Mogu da mi morališu, tj. ne može niko meni da morališe. Dozvoljavala sam to u prošloj sezoni, ove sezone neću nikome dozvoliti zato što žene kao što je ona ne mogu meni da morališu i to može da kaže svaka normalna osoba koja normalno razmišlja. - rekla je Luna, a zatim se osvrnula na priču da je rasturila brak:

foto: Pritnscreen

- Da žena koja ima priču koju je ispričala i za koju znamo šta je sve radila, da meni priča kako sam nekome rasturila brak. Jesam, ja stojim iza toga i ja svoj krst nosim na leđima i dan danas, ali mogu da kažem da je to jedina moja greška u životu. A šta ćemo sa tim šta ostali rade i kako se ponašaju? E, pa kada budu gledali sebe i svoje dvorište i kakvi su oni moralisti, onda mogu da morališu i meni, a do tada ne dotiče me što pričaju oni. Niti ona niti bilo ko drugi - odbrusila je blogerka.

Pogledajte snimak:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.