SMRAD, MOKRAĆA, KLOŠARENJE: Miljana Kulić na margini života? Odrekla se deteta, a EVO čime se bavi...
Foto: Printscreen

DOTAKLA DNO

SMRAD, MOKRAĆA, KLOŠARENJE: Miljana Kulić na margini života? Odrekla se deteta, a EVO čime se bavi...

Nije dobro!

Objavljeno: 14:12h

Miljana je ušla u drugu sezonu Zadruge, sa malom bebom i ciljom da pobedi, ali izgleda da je danas ona daleko od pobede. Naime, u Zadrugu je ušao Lazar Čolić Zola, sa tvrdnjom da je tu da osvoji njeno srce. Miljani nije mnogo trebalo da padne na njegove reči i zaboravi na rođeno dete. Njoj je sada u glavi Zola, ljubav sa njim a njena majka Marija Kulić ima običaj da kaže da nije mogla pasti niže.

foto: Printscreen Youtube

Ona se sinoć u toku Igre istine požalila Zadrugarima da je skoro bolesna zbog svoje ćerke, koja ima priliku da uživa u luksuznom apartmanu koji joj je dodeljen kao zvezdi rijalitija, ali ipak ona bira da živi sa njim u drugačijim uslovima koji su daleko ispod dostojanstvenog.

- Zajedno spavaju u hodniku, Miljana se ponižava pored njega. Smrdi sve na mokraću, kao neki azilant, kao klošarka. Žao mi je što je spala na taj nivo. Miljana je posebno dete, od nje može da se očekuje sve - rekla je Marija sinoć.

foto: Printscreen

Podsećamo da je ona u više navrata govorila o tome da Miljana čak i ne posećuje svoje dete, niti mu posvećuje pažnju, što je veoma ozbiljna optužba.

Lazar Čolić je sada uslovio Miljanju da će je ostaviti ukoliko se ne bude klonila od rijaliti igra i ispada koje je do sada imala, a zadrugari smatraju da on nju na taj način sabotira jer ona jeste rijaliti igrač, to je njen posao i od toga živi i ona i njeno dete.

Pored svega mnogi zadrugari tvrde da je Miljana prestala da razlikuje pravi od rijaliti života.

Kako će se na kraju završiti ova drama? Da li će Miljana ostati sa detetom i da li će uspeti da se ostvati kao majka? Ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.