MILJANA KULIĆ SAZNALA DA JE TRUDNA, PA DONELA ODLUKU: Razgovarala sa Zolom o sudbini deteta, a zatim odlučila OVO!
Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić, Foto: Printscreen, Zadruga

zadruga 2

MILJANA KULIĆ SAZNALA DA JE TRUDNA, PA DONELA ODLUKU: Razgovarala sa Zolom o sudbini deteta, a zatim odlučila OVO!

Miljana i Zola su dugo razgovarali

Objavljeno:

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su pričali ispred paba o deci, budući da je Kulićeva izjavila da je uradila test za trudnoću koji je, kako kaže, pozitivan.

Lazar se dotakao svog rođaka, za kog je izneo činjenicu da većinu vremena provodi za kompjuterom, što se Miljani nije svidelo.

Nakon što je Miljana Kulić u rijalitiju "Zadruga" uporedila sebe sa Zolinom majkom, Lazar Čolić joj je pak udario kontru, piše Blic.

- Meni to nije normalno, u redu je da nekog voliš, ali to ne može tako. Sutra će tražiti novac za drogu, pa će mu dati, šta? Deca tako propadaju, izrašće u nekog zakržljalog ili grbavog. Po mom mišljenju je to nenormalno. Može da se treska, ali ako kažem jednom ne, onda stvarno ne može. Videćeš, i moja majka je takva, isto ćemo se svađati, jer ću ja onda vikati na Željka da ne može tako, a ona kao baba će mu sve to kupovati i dozvoljavati. Da li primećuješ da sam ista kao tvoja majka oko nekih stavova? - upitala je Miljana, a složili su se da u vaspitanju deteta treba biti strog.

- Ja mislim da ćeš ti biti baš mlaka. Mislim imaš sličnosti sa mojom majkom, ali nemate isti karatker, ali ovako nekad zaličite jedna na drugu - uzvratio joj je Zola.

Miljana i Zola nastavili su da pričaju o vaspitanju dece, pa su se dogovorili da ukoliko dođe do proširenja porodice morati zajedno donositi odluke, kako ne bi dolazilo do problema u porodici.

Bonus video

BLOKIRAO ME NA SVIM MREŽAMA, ZADNJI PUT SMO SE VIDELI PROŠLE GODINE... Jelena Krunić se setila bivšeg dečka, pa grcala u SUZAMA, tek je shvatila šta je izgubila! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.