SLOMIĆU TI SVAKU KOST KLOŠARU: Žestoki obračun Pavla i Ša! BRUTALNE PRETNJE NASILJEM, reagovalo obezbeđenje
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

SLOMIĆU TI SVAKU KOST KLOŠARU: Žestoki obračun Pavla i Ša! BRUTALNE PRETNJE NASILJEM, reagovalo obezbeđenje

Užasna svađa

Objavljeno:

Tenzija između Pavla Jovanovića i repera Nenada Aleksića Ša se ne stišava, a sinoć je između ove dvojice "Zadrugara" došlo do najvećeg incidenta do sada.

Od kada se Ša uselio u rijaliti "Zadruga 2" između njega i Pavla vlada netrpeljivost, a razlog tome jeste to što je Ša od samog početka prisan sa Jovanovićevom bivšom devojkom Draganom Mitar. Svađa je kulminirala sinoć kada su zadrugari u programu uživo gledali snimke nastale prethodnih dana, a u jednom od njih Pavle sa Banetom Čolakom ogovara Nenada i naziva ga pogrdnim imenima.

foto: Printscreen

Nenad Aleksić Ša i Pavle Jovanović su se žestoko sukobili sinoć, Jovanović je zapretio da će da ga prebije kada izađu iz "Zadruge".

Ša je uzvratio žestoko, rekavši da Pavlu smrdi iz usta i da srče benzin, u smislu da krade gorivo. Njih dvojicu je obezbeđenje brzo rastavilo, ali su nastavili da se vređaju.

- Klošar, mangup. Ako zbog nečega jedva čekam da izađem, onda je to zbog tebe. Slikaću te, snimaću te i okačiću na Jutjub. Dečko mene stalno komentariše. Izuzetno glup dečko, ja nemam šta da pričam sa njim. Kreten! - besneo je Ša.

- Jedva čekam kad izađemo da ti slomim svaku kosku u telu! - vikao je Pavle, a zatim nastavio da preti:

foto: Printscreen

- Ja ću te golim rukama tući, videćeš.

- Majmunčino jedna. Ja molim sve ljude da me ne spajaju više u priču sa ovim debilom - odgovorio mu je Ša, a njih dvojica su sve vreme tokom svađe nasrtali jedan na drugog i unosili se jedan drugom u lice.

- Smeju ti se, tebra! Postao si predmet sprdnje! Jesi ti poremećen, otpala ti kosa od glupoće! Kad kažem ljudima hoćete da vidite nešto glupo, svi pogledaju tebe! Ima samo da te šamaram i da te snimam! - pretio je Ša.

Ostali ukućani su ih razdvajali, a u Belu kuću odmah je utrčalo i obezbeđenje.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.