BRUTALNO PRIZNANJE MARKA MILJKOVIĆA: Sve sam vas koristio da bih došao do Lune! (VIDEO)
Cilj opravdava sredstvo?, Foto: Printscreen / Facebook

šokantno

BRUTALNO PRIZNANJE MARKA MILJKOVIĆA: Sve sam vas koristio da bih došao do Lune! (VIDEO)

Cilj opravdava sredstvo?

Objavljeno:

Marijana Zonjić je sinoć u toku emisije u "Zadruzi" zamerila Marku Miljkoviću zbog toga što je komentarisao da je devojke koje su bile sa njim u rijalitiju, on koristio zarad toga da bi došao do Lune Đogani. Međutim, Miljković to nije negirao, čak naprotiv.

– Sve sam vas iskoristio da bih došao do Lune. Cilj opravdava sredstva. Luna je bila cilj, zato što Luna voli bezobrazne muškarce - rekao je Marko. – Slažem se sa Markom da cilj opravdava sredstva, ali mi ovde ne znamo koji je krajnji cilj Marka Miljkovića - prokomentarisao je Lepi Mića. – Krajnji cilj je 50.000 evra i prvo mesto - bio je ironičan Marko. – Onda i sa Lunom može biti igra, zato postavljam to pitanje - dodao je Mića. – Je li mogu da ti govorim zašto se smuvala sa oženjim muškarcem u prethodnoj sezoni? Zato što ima mu*a, pa makar bila i osuđena kada je ljubav u pitanju - rekao je Marko i ovakvim komentarom izmamio osmeh na licu svoje devojke.

Pogledajte video!

BONUS VIDEO:

JELENA KARLEUŠA SAMA SEBI GURNULA PIŠTOLJ U USTA! Počećete da se tresete od šok prizora, a tek da vidite šta je posle toga URADILA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.